Whey Protein

“Proteïne uit weidemelk voor je spieren.”

4.6/5 5907 beoordelingen
4.6 5 5907
foodspring Whey Protein https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/h/choco_peanut_whey_retina.png
Gratis shaker
  • Whey Protein
  • Whey Protein
Direct leverbaar
750 g
€ 29,99
(€ 39,99/1kg) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Koe symbool
Melk van weidekoeien
328 dagen per jaar grazen ze het beste gras in de wei
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Geproduceerd volgens de hoogste standaard
Symbool steviolglycoside
Zoet zonder calorieën
met steviolglycosiden uit de steviaplant
Isolaat symbool
Isolaat formule voor hoog proteïnegehalte
Laag vet- en koolhydraatgehalte

Oplosbaarheid symbool
Poeder van instant-kwaliteit
Perfect oplosbaar in melk of water
Ingrediënten (Whey Protein Chocolade Pindakaas)

wieproteïne-isolaat (45 %), weiproteïneconcentraat (43,4 %), aroma, cacaopoeder (4 %), zout, emulgator (zonnebloemlecithine), zoetstof (sucralose, steviolglycoside)

Info

Poedermix van weiproteïneconcentraat en -isolaat voor de bereiding van proteïnedrankjes. Met zoetstoffen. Bevat 25 porties.

Voedingswaarden per 100 g1 per 30 g1
Energie 1566 kJ / 369 kcal 470 kJ / 111 kcal
Vet 3,3 g 1,0 g
waarvan verzadigde vetzuren 2,6 g 0,8 g
Koolhydraten 7,8 g 2,3 g
waarvan suiker 3,1 g 0,9 g
Eiwit 76,4 g 22,9 g
Zout 1,8 g 0,54 g
Aminozuren per 100 g1 per 30 g1
Alanine 3843 mg 1153 mg
Arginine 2009 mg 603 mg
Asparaginezuur 8251 mg 2475 mg
Cysteïne 2422 mg 727 mg
Glutaminezuur 12453 mg 3736 mg
Glycine 1337 mg 401 mg
Histidine 1383 mg 415 mg
Isoleucine2 4561 mg 1368 mg
Leucine2 8969 mg 2691 mg
Lysine2 7166 mg 2150 mg
Methionine2 1719 mg 516 mg
Fenylalanine2 2529 mg 759 mg
Proline 3721 mg 1116 mg
Serine 3385 mg 1015 mg
Threonine2 4309 mg 1293 mg
Tryptofaan2 1566 mg 470 mg
Tyrosine 2682 mg 804 mg
Valine2 4110 mg 1233 mg

1 Als er een andere vloeistof dan water voor de bereiding gebruikt wordt, dan zorgt dit voor andere calorie en energie waarden.
2 Essentieel aminozuur.

OPMERKING

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Kan sporen van ei, soja en gluten bevatten.

Oplosbaarheid op een nieuw level.

Nooit meer problemen met slecht oplosbaar poeder. Wij hebben de oplosbaarheid van proteïne shakes naar een hoger niveau gebracht. Onze weiproteïne valt in de smaak door de perfecte oplosbaarheid, zonder klontvorming of poederresten.

Fijn poeder
Klonterig poeder
Andere fabrikant
Dosering & bereiding

Meng 30 g (ca. 3 eetlepels) Whey Protein met 300 ml water of magere melk. Doe eerst de vloeistof in de shaker. Voeg dan een portie Whey Protein poeder toe en shake goed voor 20-30 seconden. Voor het beste resultaat drink je dagelijks 1-3 porties direct na je workout of in de ochtend.

ONZE WEI-TIP

De proteïnebouwstenen van wei staan jouw lichaam zeer snel ter beschikking, daarom dienen ze direct na de training te worden ingenomen. Wie zich interesseert voor het complete pakket rondom de volledige verzorging van zijn spierstelsel, kan naast de weiproteïne de 3k proteïne gebruiken. Het voordeel: 's morgens of direct na de training kan je de weiproteïne voor de snelst mogelijke voedselvoorziening gebruiken.

Aanbevolen tijdstip

  • 's Morgens
  • Na de training
Gemiddelde klantbeoordeling

Tastes amazing

Tried it for the first time in a shake with water. Absolutely amazed by the taste. Highly recommended!

Super lekker!

Jaa dit vind ik echt lekker! Ik merk dat mijn spieren het nodig hebben en het genruiken wanneer ik het drink. Ik drink mijn protein shakes eigenlijk altijd met melk of soya melk. Dit is om de smaak meer naar voren te laten komen en de dikkere substantie vind ik lekker. In plaats van water.

framboos

zeer lekker van smaak

Lekker!

Wauw.. wat een lekkere smaken! Heb de chocolade, vanille en karamel. Alle 3 heel smakelijk en ook fijn om het af te wisselen. Wel jammer dat mijn verpakking van de karamel vanonder open was, hierdoor is de helft van het poeder verloren gegaan in de doos.

Goed maar licht chemische smaak

Ik vond dit product zeker ook goed, maar ik vond de aardbei lekkerder. De framboos heeft een licht chemische smaak die mij ietsje minder bevalt dan de aarbei. Lost zeer makkelijk op. Blijft een top product

Zeer smaakvol - makkelijk oplosbaar

Super goed. De smaak van aardbei vind ik het lekkerste die ik als eerste geprobeerd heb. Lost makkelijk op. Super!

Beste smaak!

Voor mij persoonlijk is dit de beste smaak als je het met water doet!

Heerlijke smaak met een beetje chocolade

Echt lekker. Ik gebruik 'm elke ochtend bij m'n yoghurt.

Great taste

Great taste: not too sweet as many protein powders and it has good texture.

Gewoon WAUW!

Na 10tallen proteïne shakes geprobeert te hebben eindelijk mijn favoriet gevonden! Alle andere merken smaken chemisch maar die van foodspring.... is gewoon geweldig!
Jullie hebben er weer een vaste klant bij :) Aanrader: vanille

1 / 4
Veelgestelde Vragen
Wat is whey proteïne?

Weiproteïne staat bekend om zijn snelle beschikbaarheid in het lichaam en het hoge aandeel aan essentiële aminozuren. Door deze voordelen is het een ideale proteïne na fysieke inspanningen zoals kracht- of conditietraining. Eiwitbouwstenen zijn belangrijk om het proteïnesysteem te versnellen en zo anabole (spieropbouwende) processen in het lichaam af te handelen.

Waarom whey proteïne van foodspring?

Whey proteïne van foodspring is gemaakt van hoogwaardige melk van weidekoeien. Dat beïnvloedt niet alleen het welzijn van de koeien, maar natuurlijk ook de kwaliteit van hun melk. De melk bevat meer linolzuren en ook een hoger gehalte aan omega-3-vetzuren vergeleken met melk van staldieren. Bovendien heb je met de smaakrichting “natuur” de mogelijkheid om de smaak zelf te kiezen door verse ingrediënten toe te voegen, zoals fruit of bessen.

Waarom kan ik beter geen goedkope whey kopen?

Goedkope whey proteïne komt meestal van de melk uit intensieve veehouderij. Ondanks strenge reglementen voor de voedingsmiddelen worden er regelmatig twijfelachtige reststoffen in de melk gevonden door slecht voer. Deze kunnen dan via voedingsmiddelen in ons lichaam terechtkomen en het lichaam beschadigen. Elke onnodige belasting heeft op lange termijn een negatieve invloed op het efficiënte werk van het organisme en dus ook de spieropbouw.

Voor welke doelen is whey proteïne geschikt?

Whey proteïne is voornamelijk geschikt voor spieropbouw en -behoud en voor kracht- en conditietraining. Hier is het rechtstreekse toepassingsgebied onmiddellijk na de inspanning te zien. Bovendien kan een tekort aan voedingsstoffen gecompenseerd worden met whey proteïne. Dit tekort kan te wijten zijn aan een onvoldoende toevoer van eiwitten.

Wat zijn de voordelen van steviolglycosiden?

Met de steviaplant stelt de natuur ons een hoogwaardige zoetstof ter beschikking die niet alleen met zijn zoete smaak overtuigt. Uit hun bladeren extraheren we de gereinigde steviolglycosiden, die het zoet van onze whey proteïne versterken. Met steviolglycosiden vermijden we overtollige koolhydraten en calorieën. Daardoor zijn ze duidelijk beter dan de klassieke industriële suiker..

Bevat de whey proteïne aspartaam?

We gebruiken in alle proteïnen absoluut geen aspartaam als zoetstof. Er wordt altijd opnieuw onderzocht of aspartaam schadelijke uitwerkingen heeft op de gezondheid. Hoewel huidige studies aantonen dat aspartaam in kleine hoeveelheden veilig is, kiezen wij voor andere zoetstoffen.