Vegan Protein Tester

“100% plantaardige proteïne-power”

3.2/5 131 beoordelingen
3.2 5 131
foodspring Vegan Protein Tester https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/200506_multi_vegan_sachet_desktop.png
  • Vegan Protein Tester
Direct leverbaar
30g
€ 2,49
(€ 8,30/100 g) Incl. btw & plus Verzending
Info (Vanillesmaak)
Plantaardig proteïnepoeder voor het maken van proteïnedranken. Met zoetstof.
Ingrediënten
Erwtenproteïne-isolaat (76%), zonnebloempitproteïne (12%), kikkererwtproteïne-isolaat (4%), calciumcarbonaat, natuurlijke aroma, hennepzaadproteïne (2%), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guarpitmeel), zoetstof (sucralose), vitamine B12, zinkoxide, vitamine B6, foliumzuur, biotine.
Opmerking
Bevat mogelijk ei, soja en melk. Een gevarieerd en evenwichtig eetpatroon is, net als een gezonde lifestyle, altijd belangrijk.
Voedingswaarden per 100g per 30g
Energie 1625 kJ/ 386 kcal 488 kJ/ 116 kcal
Vetten 9,5 g 2,9 g
waarvan verzadigde vetzuren 1,6 g 0,5 g
Koolhydraten 2,1 g 0,6 g
waarvan suikers 1,0 g 0,3 g
Vezels 7,5 g 2,3 g
Eiwitten 69 g 21 g
Zout 3,8 g 1,1 g
Vitaminen per 100 g % ADH * (100g) per 30 g % ADH * (30g)
Vitamine B6 1,1 mg 75 % 0,3 mg 23 %
Foliumzuur 150 µg 75 % 45 µg 23 %
Vitamine B12 3,3 µg 132 % 1,0 µg 40 %
Biotine 37 µg 75 % 11 µg 23 %
Mineralen per 100 g % ADH * (100g) per 30 g % ADH * (30g)
Calcium 1233 mg 133 % 370 mg 46 %
Zink 7,5 mg 75 % 2,3 mg 23 %
*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Aminozuren per 100g per 30g
L-Alanine 3120 mg 936 mg
L-Arginine 6430 mg 1929 mg
L-Asparaginezuur 8260 mg 2478 mg
L-Cysteine 730 mg 219 mg
L-Glutaminezuur 12480 mg 3744 mg
L-Glycine 3080 mg 924 mg
L-Histidine 1830 mg 549 mg
L-Isoleucine 3260 mg 978 mg
L-Leucine 5960 mg 1788 mg
L-Lysine 4990 mg 1497 mg
L-Methionine 830 mg 249 mg
L-Fenylalanine 3940 mg 1182 mg
L-Proline 3240 mg 972 mg
L-Serine 3800 mg 1140 mg
L-Threonine 2810 mg 843 mg
L-Tryptofaan 700 mg 210 mg
L-Tyrosine 2680 mg 804 mg
L-Valine 3640 mg 1092 mg
Gemiddelde klantbeoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar op Nederlands.
Veelgestelde Vragen
Waarom gebruiken jullie een combinatie van erwten-, zonnebloem-, hennep- en kikkererwten-eiwitten voor de Vegan Protein?

Samen creëren deze vier hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen een hele hoge biologische waarde. Ze zorgen ervoor dat wij de voordelen van de individuele eiwitbronnen kunnen combineren om een ​​compleet aminozuurprofiel met alle essentiële aminozuren te ontwikkelen. En de kikkererwtenproteïne maakt onze Vegan Protein zo lekker smeuïg. "Zanderige" vegan eiwitshakes zijn zo 2010!

Hoe hebben jullie de vernieuwde Vegan Protein zo zacht gekregen?

Als je regelmatig veganistische eiwitshakes drinkt, dan weet je dat ze vaak een wat "zanderig" mondgevoel hebben. Het is heel lastig om een vegan shake zo romig te krijgen als een shake op basis van wei-eiwit. En daarom zijn we ook zo trots op ons r&d-team dat ze onze gloednieuwe Vegan Protein zo ongelooflijk zacht hebben gemaakt!

Wat is het verschil tussen de oude en nieuwe Vegan Protein Shake?

Veganistische eiwitshakes kunnen behoorlijk bitter smaken vanwege de plantaardige eiwitbronnen. Daarom bevatten ze vaak veel zoetstoffen en smaakstoffen om die smaak te verdoezelen. Ons doel was om een ​​shake te creëren met een minder kunstmatige smaak en een beter gebalanceerde zoetheid. We hebben de textuur nog romiger gemaakt waardoor de nieuwe Vegan Protein Shake nu nog beter smaakt - harmonischer en perfect uitgebalanceerd.

Waarom wordt soja niet gebruikt als basis voor Vegan Protein?

De combinatie van verschillende eiwitbronnen maakt het mogelijk om een compleet nieuw aminozuurprofiel te creëren. Soja wordt vaak gebruikt als eiwitbasis voor vleesvervangers en is ook een allergeen. Daarom wilden we met alternatieve plantaardige eiwitten iets anders creëren.

Waarom kan Vegan Protein sporen van ei, soja of melk bevatten?

Onze Vegan Protein wordt geproduceerd met machines waarmee ook niet-vegan producten worden verwerkt. De machines worden grondig gereinigd voordat ze worden gebruikt voor de productie van Vegan Protein, maar er kunnen nog sporen van ei, soja of melk aanwezig zijn. De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, dus vinden wij het belangrijk om hier zo transparant mogelijk over te zijn.