Vegan Protein Tester

“100% plantaardige proteïne-power”

  • Vegan Protein Tester
Direct leverbaar
30g
€ 2,49
(€ 8,30/100 g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Ingrediënten (Vegan protein vanille)

erwtenproteïne-isolaat, zonnebloempitproteïne, kikkererwtproteïne-isolaat, calciumcarbonaat, natuurlijke aroma, hennepproteïne, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guarpitmeel), zoetstof (sucralose), vitamine B12, vitamine B6, zinkoxide, foliumzuur, biotine..

Info
Plantaardig proteïnepoeder voor het maken van proteïnedranken. 
Voedingswaarden per 100g per 30g
Energie 1581 kJ/ 375 kcal 474 kJ/ 112kcal
Vet 8.6g 2.6g
waarvan verzadigde vetzuren 1.8g 0.5g
Koolhydraten 1.9g 0.6g
waarvan suiker 1.1g 0.3g
Vezels 4.8g 1.4g
Eiwit 69g 21g
Zout 3.9g 1.2g
Vitaminen per 100g per 30g
Vitamine B6 1.1mg 0.3µg
Foliumzuur 150µg 45µg
Vitamine B12 3.3µg 1.0µg
Biotine 37µg 11µg
Mineralen per 100g per 30g
Calcium 1069mg 321mg
Zink 7.5mg 2.3mg
Aminozuren per 100g per 30g
Alanine 3110mg 933mg
Arginine 6410mg 1923mg
Asparaginezuur 8230mg 2469mg
Cysteíne 730mg 219mg
Glutaminezuur 12430mg 3729mg
Glycine 3070mg 921mg
Histidine 1830mg 549mg
Isoleucine 3250mg 975mg
Leucine 5950mg 1785mg
Lysine 4980mg 1494mg
Methionine 830mg 249mg
Fenylalanine 3930mg 1179mg
Proline 3230mg 969mg
Serine 3790mg 1137mg
Threonine 2800mg 840mg
Tryptofaan 700mg 210mg
Tyrosine 2670mg 801mg
Valine 3640mg 1092mg
Opmerking

Kan sporen van ei, soja en melk bevatten.

Gemiddelde klantbeoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar op Nederlands.
Veelgestelde Vragen
Waarom gebruiken jullie een combinatie van erwten-, zonnebloem-, hennep- en kikkererwten-eiwitten voor de Vegan Protein?

Samen creëren deze vier hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen een hele hoge biologische waarde. Ze zorgen ervoor dat wij de voordelen van de individuele eiwitbronnen kunnen combineren om een ​​compleet aminozuurprofiel met alle essentiële aminozuren te ontwikkelen. En de kikkererwtenproteïne maakt onze Vegan Protein zo lekker smeuïg. "Zanderige" vegan eiwitshakes zijn zo 2010!

Hoe hebben jullie de vernieuwde Vegan Protein zo zacht gekregen?

Als je regelmatig veganistische eiwitshakes drinkt, dan weet je dat ze vaak een wat "zanderig" mondgevoel hebben. Het is heel lastig om een vegan shake zo romig te krijgen als een shake op basis van wei-eiwit. En daarom zijn we ook zo trots op ons r&d-team dat ze onze gloednieuwe Vegan Protein zo ongelooflijk zacht hebben gemaakt!

Wat is het verschil tussen de oude en nieuwe Vegan Protein Shake?

Veganistische eiwitshakes kunnen behoorlijk bitter smaken vanwege de plantaardige eiwitbronnen. Daarom bevatten ze vaak veel zoetstoffen en smaakstoffen om die smaak te verdoezelen. Ons doel was om een ​​shake te creëren met een minder kunstmatige smaak en een beter gebalanceerde zoetheid. We hebben de textuur nog romiger gemaakt waardoor de nieuwe Vegan Protein Shake nu nog beter smaakt - harmonischer en perfect uitgebalanceerd.

Waarom wordt soja niet gebruikt als basis voor Vegan Protein?

De combinatie van verschillende eiwitbronnen maakt het mogelijk om een compleet nieuw aminozuurprofiel te creëren. Soja wordt vaak gebruikt als eiwitbasis voor vleesvervangers en is ook een allergeen. Daarom wilden we met alternatieve plantaardige eiwitten iets anders creëren.

Waarom kan Vegan Protein sporen van ei, soja of melk bevatten?

Onze Vegan Protein wordt geproduceerd met machines waarmee ook niet-vegan producten worden verwerkt. De machines worden grondig gereinigd voordat ze worden gebruikt voor de productie van Vegan Protein, maar er kunnen nog sporen van ei, soja of melk aanwezig zijn. De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, dus vinden wij het belangrijk om hier zo transparant mogelijk over te zijn.