Wat maakt Vegan Protein van foodspring zo speciaal?
Geen melk, geen probleem! Onze vernieuwde Vegan Protein is high protein en bevat een unieke combinatie van plantaardige eiwitten. En dat is nog maar het begin. De vernieuwde receptuur garandeert een beter mondgevoel en een betere smaak. Want fitnessvoeding opnieuw uitvinden is waar we goed in zijn.
- Weinig suiker, bron van vezels, sojavrij & glutenvrij
- Voor veganisten, vleeseters en iedereen daar tussenin
- Voor gewichtheffers, duursporters, yogi's en iedereen die wat extra proteïne kan gebruiken
Wat zit erin?
Onze vernieuwde receptuur voor Vegan Protein zit vol met erwten-, zonnebloem-, hennep- en kikkererwten-eiwitten, plus de toegevoegde vitamines en mineralen die belangrijk zijn voor iedereen met een veganistisch eetpatroon. Wat jouw fitnessdoel ook is, Vegan Protein van foodspring kan je helpen om dit te bereiken.
- Verrijkt met vitamine B12, B6, foliumzuur en biotine
- Bevat toegevoegde calcium en zink
- Sojavrije, glutenvrije receptuur
Welke smaken zijn er?
Chocolade
Vanille
Neutraal
Chocolate Peanut Butter
Cookie Dough
Voedingswaarden | per 100g | per 30g |
---|---|---|
Energie | 1599 kJ/ 379 kcal | 480 kJ/ 114 kcal |
Vetten | 9,3 g | 2,8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,7 g | 0,5 g |
Koolhydraten | <0,5 g | <0,5 g |
waarvan suikers | <0,5 g | <0,5 g |
Vezels | 10 g | 3,0 g |
Eiwitten | 69 g | 21 g |
Zout | 3,3 g | 0,98 g |
Vitaminen | per 100 g | % ADH* (100g) | per 30 g | % ADH* (30g) |
---|---|---|---|---|
Vitamine B6 | 1,1 mg | 75 % | 0,3 µg | 23 % |
Foliumzuur | 150 µg | 75 % | 45 µg | 23 % |
Vitamine B12 | 3,3 µg | 132 % | 1,0 µg | 40 % |
Biotine | 37 µg | 74 % | 11 µg | 23 % |
Mineralen | per 100 g | % ADH* (100g) | per 30 g | % ADH* (30g) |
---|---|---|---|---|
Calcium | 1075 mg | 134 % | 322 mg | 40 % |
Zink | 7,5 mg | 75 % | 2,3 mg | 23 % |
Aminozuren | per 100g | per 30g |
---|---|---|
L-Alanine | 3080 mg | 924 mg |
L-Arginine | 6340 mg | 1902 mg |
L-Asparaginezuur | 8200 mg | 2460 mg |
L-Cysteine | 720 mg | 216 mg |
L-Glutaminezuur | 12300 mg | 3690 mg |
L-Glycine | 3040 mg | 912 mg |
L-Histidine | 1800 mg | 540 mg |
L-Isoleucine | 3220 mg | 966 mg |
L-Leucine | 5910 mg | 1773 mg |
L-Lysine | 4960 mg | 1488 mg |
L-Methionine | 830 mg | 249 mg |
L-Fenylalanine | 3900 mg | 1170 mg |
L-Proline | 3210 mg | 963 mg |
L-Serine | 3760 mg | 1128 mg |
L-Threonine | 2780 mg | 834 mg |
L-Tryptofaan | 700 mg | 210 mg |
L-Tyrosine | 2650 mg | 795 mg |
L-Valine | 3600 mg | 1080 mg |
Veelgestelde Vragen
Samen creëren deze vier hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen een hele hoge biologische waarde. Ze zorgen ervoor dat wij de voordelen van de individuele eiwitbronnen kunnen combineren om een compleet aminozuurprofiel met alle essentiële aminozuren te ontwikkelen. En de kikkererwtenproteïne maakt onze Vegan Protein zo lekker smeuïg. "Zanderige" vegan eiwitshakes zijn zo 2010!
Als je regelmatig veganistische eiwitshakes drinkt, dan weet je dat ze vaak een wat "zanderig" mondgevoel hebben. Het is heel lastig om een vegan shake zo romig te krijgen als een shake op basis van wei-eiwit. En daarom zijn we ook zo trots op ons r&d-team dat ze onze gloednieuwe Vegan Protein zo ongelooflijk zacht hebben gemaakt!
Veganistische eiwitshakes kunnen behoorlijk bitter smaken vanwege de plantaardige eiwitbronnen. Daarom bevatten ze vaak veel zoetstoffen en smaakstoffen om die smaak te verdoezelen. Ons doel was om een shake te creëren met een minder kunstmatige smaak en een beter gebalanceerde zoetheid. We hebben de textuur nog romiger gemaakt waardoor de nieuwe Vegan Protein Shake nu nog beter smaakt - harmonischer en perfect uitgebalanceerd.
De combinatie van verschillende eiwitbronnen maakt het mogelijk om een compleet nieuw aminozuurprofiel te creëren. Soja wordt vaak gebruikt als eiwitbasis voor vleesvervangers en is ook een allergeen. Daarom wilden we met alternatieve plantaardige eiwitten iets anders creëren.
Onze Vegan Protein wordt geproduceerd met machines waarmee ook niet-vegan producten worden verwerkt. De machines worden grondig gereinigd voordat ze worden gebruikt voor de productie van Vegan Protein, maar er kunnen nog sporen van ei, soja of melk aanwezig zijn. De veiligheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit, dus vinden wij het belangrijk om hier zo transparant mogelijk over te zijn.