Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Veganistische fitness foods

Ben je veganistisch of vind je de veganistische voeding interessant? foodspring biedt je een ruim assortiment aan levensmiddelen, superfoods en supplementen. Precies wat je nodig hebt, voor elk doel. Uit premium grondstoffen.


“Onze voedingsdeskundigen ontwikkelen veganistische levensmiddelen van topkwaliteit om jou en je training te ondersteunen. Exclusieve grondstoffen en zorgvuldig geteste recepten zorgen voor fitness food van topklasse.”


Veganistische voeding is gebaseerd op puur plantaardige levensmiddelen en is daarom in principe lactosevrij. Als je veganistische voeding juist toepast, dan is dit erg gezond. Ook met zorgvuldig uitgekozen puur plantaardige voeding kun je alle essentiële voedingsstoffen voldoende opnemen. Veganistische recepten zijn net zo lekker en snel klaargemaakt als klassieke recepten. Ook als je je spieren wilt opbouwen of wilt afvallen, zijn er ideale veganistische recepten die je met je doel helpen.

Je hoeft dus niets te missen. Veganistische proteïne, muffins of snacks als tussendoortje zijn net zo veelzijdig als recepten met veganistische voeding voor spieropbouw of om af te vallen.

Veganistische proteïne voorziet je van hoogwaardig eiwit. Biologische kokosolie en bio pindakaas zorgen voor smaakbommen tijdens het koken of voor snacks. De veganistische supplementen zoals omega-3, creatine en L-glutamine bevorderen de effecten voor en na de training.

De veganistische proteïne is een bom van energie uit erwten, hennepzaad en zonnebloempitten, die ook als BCAA-bron hun doel bereiken. Daily Vitamins voorzien je dagelijks van het beste uit groente en fruit.

Het absolute highlight als tussendoortje zijn onze veganistische Crunchy Fruits. Gedroogde vruchten, zo knapperig en intens als je nog nooit hebt geproefd. Onze veganistische snacks bevatten uiteraard geen toegevoegde suiker.


“Het veganistische fitness food van foodspring is onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles om aan je hoogste eisen te voldoen. Onze unieke veganistische producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en verwerkt met behoud van alle belangrijke voedingsstoffen.”