Sorteer op
  resultaten

Superfoods in de premium shop

 

Superfoods zijn een revolutie op het gebied van sportvoeding. Premium superfoods van foodspring brengen vitaliteit en gezondheid naar een nieuw niveau.

Superfoods die in de foodspring shop verkrijgbaar zijn, voldoen aan de strengste Duitse en Europese kwaliteitsnormen. Een voorzichtige bereiding en speciale verpakking garanderen het behoud van hun waardevolle voedingsstoffen.

Voor het trainen of een drukke dag geeft Superfood Mix Berries je de juiste boost van vitale stoffen. Goji bessen voorzien je spieren na het trainen van alle benodigde micro- en macro-voedingsstoffen voor een snel herstel. Wit chia zaad bevat hoogwaardige vetzuren en draagt zo bij aan een gezonde huishouding.Tegelijkertijd leveren ze waardevolle proteïnen en calcium. Voor de dagelijkse power, Superfood Mix Greens, zorgt voor een mix van hoogwaardige, groene superfoods met de bijzondere voedingsstoffen moringa en chlorella. Perfect voor de lekkere trek zijn noten & bessen: Ze leveren snel en lang energie uit extra voorzichtig behandelde en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.