Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Gezonde spreads


De spreads van foodspring helpen je bij het behalen van je doelen bij het sporten en in je dagelijks leven. Onze bestverkochte Protein Creams bevatten 85% minder suiker dan conventionele zoete spreads - en onze veganistische variant bevat zelfs 8x zoveel eiwitten. De Just Nuts-notenpasta’s behoren met maximaal 4 biologische ingrediënten tot de cleanste spreads die er zijn. En onze rijke pindakaas wordt gemaakt van niets anders dan hele biologische pinda's.

Alle spreads van foodspring worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Zorgvuldig vakmanschap en een bijzonder voorzichtig productieproces maken onze producten uniek - voor een holistische benadering van gezondheid en fitness. Met hun hoge nutriëntendichtheid zijn onze spreads de perfecte keuze voor een kleine boost op je werk, thuis of na afloop van een training, en je kunt er ook rechtstreeks uit het potje van genieten.

Gezonde spreads bevatten hoogwaardige eiwitten en waardevolle voedingsstoffen voor een betere spierfunctie. Onze zachte productieprocessen en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zorgen ervoor dat voedingsstoffen en enzymen voor een optimale voeding behouden blijven.