Sorteer op Sorteer op: Relevant
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Gezonde fitness snacks


Gezonde fitness snacks zitten vol voedingsstoffen en geven je meteen energie. foodspring helpt je zo om topprestaties te leveren, bij het sporten, maar gewoon ook iedere dag.

De gezonde fitness snacks van foodspring voldoen aan de strengste kwaliteitscontroles. Onze unieke producten zijn met de hand gemaakt en verwerkt met behoud van alle belangrijke voedingsstoffen - voor een gezond en vitaal lichaam. Ze zitten boordevol voedingsstoffen en zijn dus ideaal als tussendoortje op het werk of na het trainen.


“foodspring fitness snacks zijn ideaal voor iedereen die gezond en natuurlijk wil eten. De ingrediënten van onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd Voor 100% prestatie tijdens het trainen, maar gewoon ook iedere dag”


Gezonde snacks leveren hoogwaardige proteïne en zorgen dankzij waardevolle mineralen voor een goede werking van de spieren. Dankzij de voorzichtige bereiding en de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen kunnen wij garanderen dat de foodspring fitness snacks vol zitten met waardevolle voedingsstoffen en enzymen, voor een optimaal effect.