Protein Pizza

“Next level Italiaanse traditie.”

Gratis shaker
  • Protein Pizza
Direct leverbaar
500g (5 pizza's)
12,99 €
(2,60 €/100 g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Maak 5 pizza’s
Maak 5 pizza's
Uit 1 pak Protein Pizza
74% minder koolhydraten*
74% minder koolhydraten*
Maximale Italiaanse smaak
6x meer proteïne, 10x meer vezels*
6x meer proteïne, 10x meer vezels*
Voed je spieren
Glutenvrij, vegan & sojavrij
Glutenvrij, vegan & sojavrij
Geen allergiezorgen!
Geen witmeel
Geen witmeel
Alleen premium plantaardige proteïne
Snel en makkelijk!
Snel en makkelijk!
Check de video hieronder
Ingrediënten
Lijnzaadmeel, erwtenmeel, bamboevezels, zonnebloemmeel, inuline, linzenmeel, erwtenproteïne, vlozaadmeel, pompoenpitmeel, zout
Voedingswaarden per 100g 
Energie 1283 kJ / 308 kcal
Vet 5,5g
waarvan verzadigde vetzuren 0,7g
Koolhydraten 20,0g
waarvan suiker 2,3g
Vezels 35,0g
Eiwit 27,0g
Zout 1,6g

Opmerking: Ondanks strenge controles kan het product harde stukken van fruit, noten, etc. bevatten. Kan bij overmatige consumptie een laxerend effect hebben.

Hoe maak ik een Protein Pizza? Help!

Heat Up

1. Verwarm de oven voor op 200 °C bij boven- en onderwarmte of 180°C bij hetelucht.

Mix

2. Voor een pizza mix je 100 g poeder met 100 ml lauwwarm water. Kneed goed en laat het voor 10 minuten rusten.

Dough

3. Bestrooi je werkplek met wat Protein Pizza mix en rol het deeg uit tot een pizzavorm (ca. 26 cm).

Oven

4. Zet het deeg in de oven en bak voor 15-20 min.

Sauce

5. Haal de pizzabodem uit de oven, voeg saus en toppings toe en bak nogmaals 10 minuten.

Cool Down

6. Laat een beetje afkoelen en geniet ervan!

Protein Pizza Margherita

Protein Pizza Margherita

Voedingswaarden per portie: 489 kcal, 38 g eiwit, 25 g koolhydraten, 18 g vet
Per 100 g: 136 kcal, 11 g eiwit, 7 g koolhydraten, 5 g vet

Ingrediënten (voor 1 portie): :

Voor het pizzadeeg:
  • 100 g Protein Pizza van foodspring
  • 100 ml lauwwarm water
  • een beetje bloem om op je werkblad te strooien (bijv. glutenvrij meel)

Voor de topping:
  • 100 g tomatensaus ( fijngesneden tomaten, knoflook, zout)
  • 60 g mozzarella
  • verse basilicum
Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C .
  • Meng de bakmix met het water en kneed tot er een deeg ontstaat. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Bestrooi je werkplek met bloem en rol het pizzadeeg uit (ca. Ø 26 cm).
  • Plaats het pizzadeeg op de bakplaat met bakpapier en bak voor 15-20 minuten.
  • Beleg nu het pizzadeeg met de tomatensaus en mozzarella en bak nog eens 10 minuten. Serveer met verse basilicum.
Protein Pizza met rucola en parmaham

Protein Pizza met rucola en parmaham

Voedingswaarden per portie: 682 kcal, 55 g eiwit, 26 g koolhydraten, 32 g vet
Per 100 g: 158 kcal, 13 g eiwit, 6 g koolhydraten, 7 g vet

Ingrediënten (voor 1 portie): :

Voor het pizzadeeg:
  • 100 g Protein Pizza van foodspring
  • 100 ml lauwwarm water
  • een beetje bloem om op je werkblad te strooien (bijv. glutenvrij meel)

Voor de topping:
  • 100 g tomatensaus ( fijngesneden tomaten, knoflook, zout)
  • 60 g mozzarella
  • verse basilicum
  • 4 plakjes parmaham
  • 1 handvol rucola
  • harde kaas (grana padano of Parmezaanse kaas)
Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C .
  • Meng de bakmix met het water en kneed tot er een deeg ontstaat. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Bestrooi je werkplek met bloem en rol het pizzadeeg uit (ca. Ø 26 cm).
  • Plaats het pizzadeeg op de bakplaat met bakpapier en bak voor 15-20 minuten.
  • Beleg nu het pizzadeeg met de tomatensaus en mozzarella en bak nog eens 10 minuten. Serveer met parmaham, rucola en harde Italiaanse kaas.
Veggie Protein Pizza

Veggie Protein Pizza

Voedingswaarden per portie: 545 kcal, 42 g eiwit, 28 g koolhydraten, 20 g vet
Per 100 g: 105 kcal, 8 g eiwit, 5 g koolhydraten, 4 g vet

Ingrediënten (voor 1 portie): :

Voor het pizzadeeg:
  • 100 g Protein Pizza van foodspring
  • 100 ml lauwwarm water
  • een beetje bloem om op je werkblad te strooien (bijv. glutenvrij meel)

Voor de topping:
  • 100 g tomatensaus ( fijngesneden tomaten, knoflook, zout)
  • 60 g mozzarella
  • 4 champignons
  • 4 zwarte olijven
  • 3 cherrytomaten
  • verse basilicum
Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C .
  • Meng de bakmix met het water en kneed tot er een deeg ontstaat. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Bestrooi je werkplek met bloem en rol het pizzadeeg uit (ca. Ø 26 cm).
  • Plaats het pizzadeeg op de bakplaat met bakpapier en bak voor 15-20 minuten.
  • Beleg nu het pizzadeeg met de tomatensaus, mozzarella, champignons, olijven en cherrytomaten en bak nog eens 10 minuten.
  • Serveer met verse basilicum.
Vegan Protein Pizza

Vegan Protein Pizza

Voedingswaarden per portie: 498 kcal, 30 g eiwit, 26 g koolhydraten, 21 g vet
Per 100 g: 112 kcal, 7 g eiwit, 6 g koolhydraten, 5 g vet

Ingrediënten (voor 1 portie): :

Voor het pizzadeeg:
  • 100 g Protein Pizza van foodspring
  • 100 ml lauwwarm water
  • een beetje bloem om op je werkblad te strooien (bijv. glutenvrij meel)

Voor de topping:
  • 100 g tomatensaus ( fijngesneden tomaten, knoflook, zout)
  • gegrilde courgettegegrilde aubergine
  • gegrilde paprika
  • artisjokken
  • champignons
  • olijfolie
  • verse tijm
Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C .
  • Meng de bakmix met het water en kneed tot er een deeg ontstaat. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Bestrooi je werkplek met bloem en rol het pizzadeeg uit (ca. Ø 26 cm).
  • Plaats het pizzadeeg op de bakplaat met bakpapier en bak voor 15-20 minuten.
  • Beleg nu het pizzadeeg met de tomatensaus en alle groentes en bak nog een 10 minuten.
  • Serveer met verse tijm en olijfolie
Zoete Protein Pizza

Zoete Protein Pizza

Voedingswaarden per portie: 206 kcal, 13 g eiwit, 15 g koolhydraten, 8 g vet
Per 100 g: 156 kcal, 9 g eiwit, 12 g koolhydraten, 6 g vet

Ingrediënten (voor 3 porties): :

Voor het pizzadeeg:
  • 100 g Protein Pizza van foodspring
  • 100 ml lauwwarm water
  • een beetje bloem om op je werkblad te strooien (bijv. glutenvrij meel)

Voor de topping:
  • 3 el Protein Cream Coconut Crisp van foodspring
  • fruit naar keuze
  • Protein Cream Hazelnoot (optioneel)
Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C .
  • Meng de bakmix met het water en kneed tot er een deeg ontstaat. Laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Bestrooi je werkplek met bloem en verdeel het deeg in drieën. Rol deze uit tot dunne koekjes.
  • Plaats het pizzadeeg op de bakplaat met bakpapier en bak voor 15-20 minuten.
  • Beleg het pizzadeeg met Protein Cream Coconut Crisp en fijngesneden fruit.
  • Serveer met Protein Cream Hazelnoot.
Gemiddelde klantbeoordeling
Nog geen beoordelingen beschikbaar
Veelgestelde Vragen
Waarom zijn lijnzaadmeel, erwtenmeel, linzenmeel en pompoenpitmeel jullie hoofdingrediënten?

Pizza's zitten normaal gesproken vol met koolhydraten. Wij wilden een pizzadeeg maken dat nog steeds superlekker is, maar minder koolhydraten bevat dan een traditionele pizza. Maar natuurlijk moet het wel smaken en eruit zien als een Italiaanse pizza! We zijn 100% geslaagd in onze missie. Lijnzaadmeel zit vol met vezels, erwtenmeel zit vol proteïne en BCAA's en bevat alle 9 essentiële aminozuren. Linzenmeel barst ook van de vezels en proteïne. En pompoenpitmeel bevat ook veel proteïne. Dus je krijgt al je voedingsstoffen binnen terwijl je geniet van je favoriete Italiaanse gerecht!

Hoe maak ik het beste mijn Protein Pizza?

Bak het deeg eerst voor en voeg dan de topping toe. In totaal staat de pizza 30 minuten in de oven. Het voorbakken van het deeg duurt 15-20 minuten (de exacte duur hangt af van je oven, dus houd een oogje in het zeil), daarna voeg je de toppings toe en bak je nog eens 10-15 minuten. Voor een gedetailleerde uitleg, kun je onze Aanbevolen Hoeveelheid checken!

Is jullie Protein Pizza veganistisch?

Yes! De meeste proteïne pizza's zijn niet veganistisch. En daar zijn wij het niet mee eens. Daarom is onze Protein Pizza gemaakt zonder ei en zuivel. Alleen een grote variatie aan plantaardige proteïnebronnen.

Hoeveel pizza's kan ik maken van 1 pak Protein Pizza?

Dat hangt natuurlijk af van het formaat pizza! Je kunt er 5 éénpersoonspizza's van bakken. Deze zijn echt genoeg voor één persoon. Maar je kunt natuurlijk ook een gigantische pizza maken. Jij bent de baas!

*Vergeleken met het gemiddelde pizzadeeg uit de supermarkt.