Protein Pancakes

“20 g eiwit per portie en geen toegevoegde suikers.*”

3.8/5 61 beoordelingen
3.8 5 61
foodspring Protein Pancakes https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/o/roasted_almond_single_desktop.png
Protein Pancakes
Protein Pancakes
Direct leverbaar
320g
€ 9,99
(€ 31,22/1 kg) Incl. btw & plus Verzending
Eiwitrijk

Eiwitrijk

Glutenvrij

Glutenvrij

Natuurlijke smaken met 0% toegevoegde suikers*

Natuurlijke smaken met 0% toegevoegde suikers*

Binnen 5 minuten klaar - alleen mengen met water of melk

Binnen 5 minuten klaar - alleen mengen met water of melk

Info (Geroosterd amandel)

Bakmix voor het bakken van pancakes met amandelen. Met zoetstof.

Ingrediënten

melkeiwit (34%), glutenvrij volkoren havermeel, zoetstof (xylitol), amandelmeel (7%), tuinboonproteïneisolaat (5%), amandelen (3%) (geroosterd, gehakt), kippeneipoeder* (3%), rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), natuurlijke vanille aroma, emulgator (lecithinen (zonnebloem)), amandelproteïne (1%), gemodificeerd zetmeel, zout, voedingszuur (citroenzuur), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Bevat mogelijk soja en andere noten.

Opmerking

Dit product kan ondanks zorgvuldige controle harde stukjes schil bevatten. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een gevarieerd en evenwichtig eetpatroon is altijd belangrijk, net als een gezonde levensstijl.

Voedingswaarden per 100g per 80g
Energie 1560 kJ / 371 kcal 1248 kJ / 297 kcal
Vetten 10 g 8,1 g
waarvan verzadigde vetzuren 2,0 g 1,6 g
Koolhydraten 35 g 28 g
waarvan suikers 2,7 g 2,8 g
waarvan polyolen 18 g 14 g
Vezels 5,0 g 4,0 g
Eiwitten 40 g 32 g
Zout 1,7 g 1,4 g

Probeer deze lekkere recepten!

Waarschuwing: van deze drie gerechten word je misschien wel een ochtendmens.

Tortitas de limón y semillas de amapola

Protein Pancakes met appel en gezouten karamel

Een lekker én fotogeniek ontbijt

Ingrediënten (1 persoon):

  • 80 g Protein Pancakes
  • 130 ml water
  • 1 tl kokosolie
  • 1 appel
  • 2 tl Protein Cream Salted Caramel
  • 1/2 tl kaneel
Kcal 451
EIWITTEN 53g
VETTEN 9g
KOOLHYDRATEN 40g
Bereiding:

  1. Roer de Protein Pancake-mix en het water in een kom door elkaar tot een glad beslag.
  2. Verwarm de kokosolie in een hete pan.
  3. Snijd de appel in plakken van 2-3 mm dik.
  4. Giet een vierde van het beslag in de pan en doe daar vervolgens 1/2 theelepel Protein Cream in het midden bovenop. Leg er een schijfje appel op en druk licht aan.
  5. Draai de pannenkoek om en bak goudbruin.
  6. Herhaal dit proces nog drie keer voor de andere pannenkoekjes.
  7. Leg de 4 pancakes mooi op een bord en garneer naar smaak met kaneel en Protein Cream.

Japanse Soufflé Pancakes met rabarber en zure kersen

Japanse Soufflé Pancakes met rabarber en zure kersen

De luchtigste pannenkoeken die je ooit hebt gegeten

Ingrediënten (1 persoon):

  • 2 eieren, gesplitst
  • 35 g Protein Pancakes
  • 0,5 tl bakpoeder
  • 25 ml sojadrank
  • Een snufje zout
  • 25 g stevia
  • 4 el water
  • 1 tl kokosolie, vloeibaar
  • 3 el skyr-yoghurt
  • 3/4 tl Flavour Kick vanille
  • 1/4 tl citroenschil
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl Whey Protein vanille
  • 40 g rabarber
  • 30 g zure kersen, zonder pit
Kcal 448
EIWITTEN 47g
VETTEN 22g
KOOLHYDRATEN 16g
Bereiding:

  1. Snijd de rabarber in lange reepjes en laat samen met een 1/2 theelepel Flavour Kick en een beetje water 2-3 minuten sudderen
  2. Meng in een kleine kom de skyr-yoghurt, 1/4 tl Flavour Kick, 1/4 tl citroenschil, 1 tl citroensap en 1 tl Whey Protein vanille
  3. Voor de Soufflé Pancakes: splits de eieren. Zet de eiwitten in de koelkast. Klop intussen de eidooiers tot ze schuimig zijn. Voeg de Protein Pancake-bakmix, bakpoeder, sojadrank en een snufje zout toe. Meng goed door elkaar.
  4. Klop de gekoelde eiwitten stijf. Voeg ondertussen langzaam het steviapoeder toe. Klop het geheel op tot er een stevig eiwit ontstaat.
  5. Spatel de eiwitten langzaam en voorzichtig door het pannenkoekenbeslag.
  6. Verwarm de kokosolie in een hete pan.
  7. Doe een lepel van het beslag in een koekenpan en bak op middelhoog vuur. Bak de drie Soufflé Pancakes samen in een pan zodat je ze tegelijkertijd kunt serveren. Zodra het beslag een beetje is gerezen, verdeel je met een lepel de rest van het beslag over de pannenkoeken. Doe 2 eetlepels water in een hoek van de pan. Doe dan de deksel op de pan. Draai de Soufflé Pancakes na 3-4 minuten om. Doe nog 2 eetlepels water in de pan en dek weer af met een deksel. Bak de pannenkoeken nog eens 3-4 minuten.
  8. Serveer de Soufflé Pancakes naar wens en serveer met de eiwitcrème, zure kersen en rabarber.
Protein Pancakes met appel en gezouten karamel

Protein Pancakes met citroen en maanzaad

Fris en fruitige pannenkoeken

Ingrediënten (1 persoon):

  • 80 g Protein Pancakes
  • 1 tl Flavour Kick vanille
  • 130 ml halfvolle melk
  • 1/2 citroen
  • 1 tl maanzaad
  • 10 g kokosolie
  • 2 el natuuryoghurt (1,5% vet)
  • 1/4 tl Flavour Kick naar keuze
Kcal 440
EIWITTEN 55g
VETTEN 13g
KOOLHYDRATEN 22g
Bereiding:

  1. Meng het Protein Pancake-poeder, de Flavour Kick en melk in een kom.
  2. Rasp de citroen en pers het sap uit. Doe in de kom. Voeg de maanzaad toe en roer erdoor.
  3. Verhit een koekenpan en voeg de kokosolie toe
  4. Giet het beslag erin en bak vier pannenkoeken tot ze goudbruin zijn
  5. Meng naar wens een beetje natuuryoghurt en Flavour Kick.
  6. Stapel de pannenkoeken op een bord en serveer met toppings.
Gemiddelde klantbeoordeling

Protein Pancakes Roasted Almond

Smaak is erg lekker, alleen moet je er kleine pancake van maken en niet een grote, die krijg je niet goed gedraaid. Kan ook aan mij liggen.

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Gewoon mengen met water? Hoe kan dat?

Het werkt! Onze bakmix bevat alles wat je nodig hebt voor perfecte pannenkoeken. Je kunt ze natuurlijk ook met melk of plantaardige melk maken, maar houd er dan wel rekening mee dat het aantal calorieën en de voedingswaarden veranderen.

Hoeveel pannenkoeken gaan er uit één pak?

Onze pannenkoeken smaken het lekkerst als ze dik en goudbruin zijn. Zodat je 's ochtends echt iets hebt om je tanden in te zetten. Uit één verpakking haal je 16 dikke Protein Pancakes. Als je van dunnere pannenkoeken houdt, krijg je er natuurlijk meer.

Is de zonnebloemlecithine afkomstig van biologische of conventionele landbouw? Zijn er bestrijdingsmiddelen voor gebruikt?

De zonnebloemlecithine is afkomstig van conventionele landbouw. Mogelijk zijn er bestrijdingsmiddelen gebruikt, maar die zijn niet allemaal gevaarlijk. Verder wordt de zonnebloemlecithine gewonnen uit de zonnebloempitten en gezuiverd.

Waarom zijn jullie Protein Pancakes zoveel beter dan gewone bakmixen?

Dat is heel simpel: andere bakmixen bevatten veel toegevoegde suikers. Wij hebben deze formule op zijn kop gezet: 0% toegevoegde suikers* en 41% eiwit. Net zo lekker, en net zo makkelijk en snel klaar te maken.

Mijn pannenkoeken zijn te vloeibaar, wat moet ik doen?

Als de pancakes tijdens het bakken niet genoeg opzwellen, zit er waarschijnlijk te veel water door het beslag. Je kunt dan het beste nog een beetje pancake-mix toevoegen en opnieuw tot een luchtig beslag kloppen. Zorg ervoor dat je de pannenkoeken op middelhoog vuur bakt en druk ze niet aan om ervoor te zorgen dat ze niet leeglopen!

Het perfecte supplement
Protein Cream
Protein Cream
Chocoladepasta met 85% minder suiker.
€ 4,99
Protein Muffins
Protein Muffins
De lekkerste eiwitmuffins tot nu toe: eiwitrijk, suikerarm en 100% plantaardig.
€ 7,99