Protein Cream

“Eiwitrijk, suikerarm** en zonder palmolie”

4.8/5 7281 beoordelingen
4.8 5 7281
foodspring Protein Cream https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/n/onsite_pdp_protein_cream_salted_caramel_m.png
  • Protein Cream
  • Protein Cream
Direct leverbaar
200 g
€ 4,99
(€ 2,50/100g) Incl. btw & plus Verzending
Bron van eiwitten
20 g op weg naar je dagelijkse doel
Suikerarm
85% minder suiker dan klassieke spreads*
Natuurlijke smaakstoffen
Zonder onnodige toevoegingen
0% palmolie
Gezond voor jou, gezond voor de planeet
Ingrediënten (Protein Cream - Salted Caramel)
Zoetstof (maltitol), zonnebloemolie, weiproteïneconcentraat (uit melk) (20%), magere melkpoeder (11%), cacaoboter, magere cacaopoeder, boterconcentraat (uit melk), emulgator (zonnebloemlecithine), zeezout, natuurlijk aroma, kleurstof (paprika-extract).
Info

Magere melkspread met karamelsmaak en wei-eiwit. Met zoetstof.

Voedingswaarden per 100g
Energie 2135 kJ / 515 kcal
Vetten 37 g
waarvan verzadigde vetzuren 8,3 g
Koolhydraten 37 g
waarvan suikers 7,1 g
waarvan polyhydraten 30 g
Eiwitten 20 g
Zout 0,60 g
Opmerking

Bevat mogelijk noten. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

No-Bake Salted Caramel Cups

Om je vingers bij af te likken
Deze Salted Caramel Cups zijn ideaal voor als je graag van alles een beetje wilt snoepen. Het recept bevat alles waar je blij van wordt: knapperige koekjes, romige karamel en kruidige chocolade. Om je vingers bij af te likken! Of je ze nu als cadeau, dessert of zoete lekkernij tussendoor maakt – met deze Salted Caramel Cups maak je echt iedereen blij.
Ingredients (4 Persons):

Voor de bodem:
  • 1 Protein Cookie Chocolate Chip
  • 2 tl kokosolie

Voor de vulling:
  • 4 tl Protein Cream Salted Caramel
  • 60 g pure chocolade (minstens 70% cacao) of Protein Cream hazelnoot
  • zeezout
PREPARATION:

  1. Gebruik voor de bodem een ​​keukenmachine of blender om de Protein Cookie te vermalen tot het kruimelig is.
  2. Voeg de kokosolie toe. Meng opnieuw kort tot er een plakkerig mengsel ontstaat.
  3. Pak een ​​muffinvorm en bedek 4 vormpjes met huishoudfolie.
  4. Verdeel het cookie-mengsel gelijkmatig over de muffinvormpjes en druk plat met je vingers zodat de bodem volledig bedekt is. Zet de vorm in de koelkast.
  5. Smelt ondertussen de Protein Cream Salted Caramel en de pure chocolade (of eventueel Protein Cream hazelnoot) ongeveer 30 seconden in de magnetron of au bain-marie.
  6. Bedek de koekjesbodem met 1 theelepel Protein Cream Salted Caramel per cup.
  7. Verdeel vervolgens de pure chocolade over alle 4 de vormpjes. Bestrooi met een beetje zeezout.
  8. Plaats de No-Bake Salted Caramel Cups 3-4 uur in de koelkast om uit te harden.
  9. Eet smakelijk!

Salted Caramel Brownies

Niet te versmaden, zo lekker
Deze Salted Caramel Brownies zijn echt verslavend lekker! En dat komt vooral door de onweerstaanbare Protein Cream Salted Caramel. Als we het potje nog niet hebben leeggelepeld, maken we er het liefst gezonde, vers gebakken brownies mee. Zeg daar maar eens nee tegen.
Ingredients (1 Person):

Voor het browniedeeg:
  • 150 g courgette
  • 110 g speltmeel (of havermeel)
  • 30 g Whey Protein naar keuze (bijv. chocolade, vanille, neutraal, koffie, caramel, etc.)
  • 30 g cacaopoeder, ongezoet
  • 1 tl bakpoeder
  • 70 g stevia (of erythritol)
  • 30 g Kokosolie
  • 1 snufje zout
  • 100 ml espresso (of water)

Voor de topping:
  • 50 g Protein Cream Salted Caramel
  • zeezout, nog wat meer Protein Cream Salted Caramel
ELABORACIÓN:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- / onderwarmte).
  2. Rasp de courgette fijn en pers het overtollige water eruit met je handen.
  3. Doe samen met de overige ingrediënten voor het browniedeeg in een keukenmachine of foodprocessor en verwerk tot een deeg. Schraap tussendoor de randen af ​​met een spatel. Blijf mengen tot het mengsel glad is.
  4. Bekleed een kleine bakvorm (ca. 17 x 13 cm.) met bakpapier of vet de bakvorm in. Giet het deeg in de bakvorm en strijk het glad.
  5. Smelt de Protein Cream Salted Caramel ongeveer 30 seconden in de magnetron of au bain-marie. Verdeel met een lepel wat klodders over het browniedeeg en maak swirls met een satéprikker of mes.
  6. Bak de Salted Caramel Brownies in 30-35 minuten gaar. Prik dan om te zien of het deeg gaar is.
  7. Laat de brownies een beetje afkoelen en snijd in 9 stukken.
  8. Als je wilt, kun je de Salted Caramel Brownies bestrijken met nog meer vloeibare Protein Cream en er wat zeezout overheen strooien.
  9. Eet smakelijk!

Gemiddelde klantbeoordeling

Top

In begin even wennen aan de smaak maar valt nu heel goed mee.
De houdbaarheidsdatum valt ook goed mee, gezien ik meerdere potten op hetzelfde moment bestel .

Heerlijk

Echt super lekker!

Echt amaaaaazingggg

Jammer dat ze het product niet meer verkopen. Was echt heerlijk en was binnen no time op!

Heerlijk!

Verslaven lekker. Ik was verbaasd over de smaak. Gebruik de pasta ook door baksels. Alleen dat kleine potje! Dat is wel een minpunt. Grotere pot please!

Heerlijk!

Verslaven lekker. Ik was verbaasd over de smaak. Gebruik de pasta ook door baksels. Alleen dat kleine potje! Dat is wel een minpunt. Grotere pot please!

Witte choco

Zacht en goed van smaak

Super

Heel lekker

Zalig

Is zalig op warme haverlout, een broodje.... Altijd lekker

Heerlijk

Heerlijk voor op brood

Heerlijk

Iedere ochtend op mijn broodje ! Heerlijk

1 / 5
Veelgestelde Vragen
Zit er echt geen palmolie in jullie Protein Cream Salted Caramel?

In tegenstelling tot klassieke zoete smeersels, bevat onze Protein Cream Salted Caramel geen palmolie. Waarom niet? Dat is eenvoudig. Van palmolie is bekend dat het bijdraagt ​​aan de vernietiging van het regenwoud in Azië en het verlies van talloze leefgebieden van dieren over de hele wereld. Onze Protein Cream Salted Caramel is nog steeds heerlijk romig dankzij zonnebloemolie en cacaoboter.

Wacht even. Hoe zit het dan met het vetgehalte?

Ons belangrijkste doel was om een ​​hele smakelijke, super romige zoete spread zonder toegevoegde suikers te creëren. Om de romigheid te garanderen die iedereen lekker vindt, hadden we vet nodig - dit is de bron van de romigheid. Maar om milieuredenen hebben we besloten om voor zonnebloemolie te gaan in plaats van palmolie.

Waarom gebruiken jullie maltitol?

Maltitol is een suikeralcohol met bijna exact dezelfde eigenschappen als suiker, alleen met veel minder calorieën. Suikeralcoholen komen van nature voor in groente en fruit. En in tegenstelling tot suiker veroorzaakt maltitol geen gaatjes. Zo krijg je dus een Protein Cream met Salted Caramel die heerlijk zoet is, maar dan zonder alle slechte eigenschappen van suiker.

Moet ik Protein Cream Salted Caramel in de koelkast bewaren?

Onze Protein Cream met Salted Caramel kun je het beste op kamertemperatuur bewaren. Zo blijft het lekker zacht, zodat je het gemakkelijk op je boterham kunt smeren en gelijkmatig over je pannenkoek kunt verdelen - en het potje leeg lepelen gaat ook een stuk eenvoudiger.