Protein Cream

“Kokos-smeerpasta met 85% minder suiker*”

Gratis shaker
  • Protein Cream
Direct leverbaar
200g
4,99 €
(2,50 €/100 g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Minder koolhydraten*
Minder koolhydraten*
85% minder suiker, geen toegevoegde suikers**
Hoog proteïnegehalte*
Hoog proteïnegehalte*
4 x meer proteïne voor je spieren*
Zonder kunstmatige smaakstoffen
Zonder kunstmatige smaakstoffen
Knapperige kokosvlokken & romige smeerpasta
Zonder palmolie
Zonder palmolie
Zonder kunstmatige toevoegingen
INGREDIËNTEN
Zonnebloemolie, weiproteïne concentraat (26 %), zoetstof: maltitol, cacaoboter, zoet weipoeder (6 %), kokosvlokken, kokosvet, emulgator (zonnebloemlecithine), natuurlijk vanille-extract
*kan sporen van hazelnoten en amandelen bevattne Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben
VOEDINGSWAARDEN
pro 100 g pro 15 g
Energie
2273 kJ / 548 kcal 341 kJ / 82.2 kcal
Vetten
41.6 g 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren
12.4 g 1.9 g
Koolhydraten
31.6 g 4.7 g
waarvan suiker
6.7 g 1.0 g
waarvan polyolen
24.6 g 3.7 g
Eiwitten
20.8 g 3.1 g
Zout0.20 g 0.03 g

Onze favoriete recepten.

Proteïne kokos praline

Ingrediënten (ca. 10 pralines):

Voor de pralines:
  • 60 g kokossnippers
  • 3 EL gemalen amandelen
  • 30 g Whey Protein Vanille of Cocos Crisp van foodspring
  • 2 EL Protein Cream Coconut van foodspring
  • 40 ml melk naar keuze (bijv. kokosmelk of amandelmelk)

Voor de topping:
  • 10 gepelde amandelen
  • 3 EL kokosrasp
Bereiding:

  1. Doe alle ingrediënten voor de pralines in de blender of keukenmachine en mix tot er een kneedbare massa ontstaat.
  2. Vorm met je handen ongeveer 10 balletjes van gelijke grootte. Druk bij ieder balletje een amandel in het midden.
  3. Rol de pralines door de kokosrasp en bewaar vervolgens in de koelkast.

Proteïne brownies met kokosglazuur

Ingrediënten (ca. 9 stuks):

Voor de brownies:
  • 1 pak Protein Brownie van foodspring
  • 175 ml halfvolle melk

Voor de topping:
  • Protein Cream Coconut van foodspring
  • beetje kokosrasp
Bereiding:

  1. Mix de brownie bakmix met de melk en roer totdat er een deeg ontstaat.
  2. Verdeel het deeg in een brownie bakvorm en laat voor 12-15 min. bakken in een voorverwarmde oven.
  3. Laat de brownie afkoelen en smeer vervolgens een dikke laag Protein Cream over de bovenkant.
  4. Naar wens kun je het nu ook nog met kokosrasp bestrooien.

Citroen-Kokos Proteïne Cupcakes

Ingrediënten (ca. 14 stuks):

Voor de cupcakes:
  • 180 ml karnemelk
  • 50 g kokosolie van foodspring
  • 100 ml bruiswater
  • 2 eieren
  • citroensap, citroenrasp
  • 90 g kokosbloesemsuiker (of Erythritol)
  • 190 g speltmeel
  • 60 g Whey Protein Cocos Crisp van foodspring
  • 2 TL bakpoeder
  • 1 EL maanzaad

Voor de topping:
  • Protein Cream Coconut
  • kokosrasp
  • citroenrasp
Bereiding:

  1. Meng de karnemelk, kokosolie, bruiswater, eieren, citroensap en kokosbloesemsuiker in een grote kom.
  2. In een andere schaal meng je het speltmeel, Whey Protein, bakpoeder en maanzaad.
  3. Laat de vloeibare massa indrogen en roer net zolang met een lepel totdat er een deeg ontstaat.
  4. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vul de muffinvormen met het deeg.
  5. Bak de muffins voor 20-25 min. Laat ze afkoelen en bestrijk ze vervolgens met de Protein Cream.

Kokosreep met chocolade

Ingrediënten (ca. 6 repen):

  • 4 EL kokosroom (het vaste deel in een blik kokosmelk)
  • 2 EL Protein Cream Coconut van foodspring
  • 100 g kokosrasp
  • 1 TL Flavour Kicks Vanille van foodspring
  • 80 g chocoladereep puur (minstens 70% cacao)
Bereiding:

  1. Schep 80 g van de vaste substantie uit het blik kokosmelk. Verwarm het langzaam samen met de Protein Cream in een kleine pan, totdat alles vloeibaar is geworden.
  2. Tip: Zet de kokosmelk de avond ervoor in de koelkast, zodat het vloeibare en vaste deel zich gemakkelijker scheidt.
  3. Kokosrasp en Flavour Kicks toevoegen en goed mengen.
  4. Vorm met je handen één grote gelijkmatige reep en leg op een met bakpapier belegd bord. Zet het voor 10-15 minuten in de vriezer.
  5. Laat de chocolade in een waterbad smelten. Dip iedere reep in de chocolade en draai vervolgens om.
  6. Leg de reep dan terug op het bakpapier, zodat de chocolade kan uitharden. Bewaar de repen in de koelkast.
Gemiddelde klantbeoordeling

Lekker van smaak

Beetje te lopend

Lekkerder dan echte choco

Ik hou van de notensmaak die sterk doorkomt in deze proteine cream. Echt lekker.

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Bevat jullie Coconut Protein Cream echt geen palmolie?

In tegenstelling tot andere kokos smeerpasta's bevat onze Protein Cream geen palmolie. Onze reden hiervoor is simpel: palmolie staat erom bekend bij te dragen aan de ontbossing van Aziatische regenwouden en het wegvegen van de habitat van verschillende diersoorten. Hoe dan ook is onze Protein Cream dankzij zonnebloemolie, cacaoboter en kokosolie nog steeds lekker romig.

Hoe is het mogelijk dat Protein Cream zo lekker smaakt zonder toegevoegde suikers? En wat precies is maltitol?

Gewone kokos smeerpasta bestaat meestal reeds voor de helft uit suiker. Onze Protein Cream bevat geen tikkeltje kristalsuiker. Als substituut gebruiken we maltitol, een zoetstof die 75-80% zo zoet is als suiker. Daarnaast bevat onze Protein Cream ook weiproteïne, gezonde vetten, cacaoboter en echte kokos. Kortom: minder calorieën uit toegevoegde suikers en meer proteïne en gezonde verzadigde vetten.

Hoeveel Coconut Protein Cream kan ik eten als ik wil afvallen?

Om gewicht te verliezen, moet je meer calorieën verbranden dan je inneemt. Onze Coconut Protein Cream bevat weiproteïne, gezonde vetten, cacaoboter en echte kokos. Hoewel deze ingrediënen ook calorieën bevatten, maken ze onze smeerpasta veel voedzamer dan gewone smeerpasta's. Minder ongezonde calorieën uit suiker, meer proteïne en verzadigde vetten. Voedzame calorieën voor een feelgood lichaam.

Moet ik de Coconut Protein Cream in de koelkast bewaren?

Nee. Onze Protein Cream bewaar je best op kamertemperatuur. Zo kan je het makkelijk smeren op brownies, direct uit de pot eten en zal het gelijk smelten op pancakes.