Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Paleo

Wat kun je tijdens het paleodieet nog eten? Nog heel wat vinden wij. Ons finest fitness food voor paleodieet bewijst dat dit klopt.


“Paleo betekent voor ons ook om de grondstoffen zo weinig en zo milieuvriendelijk mogelijk te verwerken. Zo krijgen we een maximaal voedingsstofgehalte en een natuurlijke smaak. Zoveel mogelijk in biokwaliteit”


Het paleodieet kiest voor levensmiddelen die door onze voorouders al gebruikt werden. Groente, fruit, noten en zaden en vis en vlees zijn het belangrijkste. Industriële suiker, graan, melkproducten en chemische ingrediënten zijn bij paleo taboe.

Dit zorgt ervoor dat het onderweg vaak moeilijk is om geschikte snacks te vinden. Ons finest fitness food in paleokwaliteit is de redder in nood en past perfect bij je paleo-voedingsplan als je spieren wilt opbouwen of wilt afvallen.

Onze noten & bessen zijn veel meer dan gewoon een mix. Elke bes en elke noot is een voedingsfysiologische delicatesse. Ons witte bio chia zaad wordt conform strenge kwaliteitscontroles ecologisch geteeld. En de paleo-klassieker kokosolie? Is ook bio. En rauwkostkwaliteit. Uiteraard uit faire handel. Om het meer dan de moeite waard te maken, bieden we je de kokosolie in een voordelig pakket met vier stuks aan.