Hoe we de meest revolutionaire levensmiddelen van onze tijd ontwikkelen?
Een één uit gras gevormd
Onze afkomst

Alles begon met de oprichting van egg in 2013. Ons doel: sportvoeding op een hoger niveau brengen. Ons proteïnepoeder heeft met zijn bio-certificaat de branche op zijn kop gezet. Met melk van weidekoeien hebben we oude structuren wakker geschud. En mensen die aan fitness doen aangezet tot nadenken.

Nu is de tijd gekomen dat we een stapje verder gaan. egg is foodspring geworden. Toonaangevende kwaliteit. Doorontwikkeld.

Een twee uit gras gevormd
Onze eis
“Kwaliteit is voor ons geen loze belofte. Ze is de uitkomst van hard werk.“
Tobi & Philipp, oprichters van foodspring
Nut
Ingrediënten
Eenvoud
Smaak

Er zijn veel levensmiddelen. Maar het draait om meer. Om het echte nut. Daarom bijvoorbeeld dat goji bessen zeven keer zoveel vitamine C bevatten als sinaasappelen. Dat kokosolie veel hittebestendiger is dan olijfolie. En dat wij dankzij het vacuüm drogen in staat zijn om, in tegenstelling tot de klassieke gedroogde vruchten, 80% van de vitaminen in onze crunchy fruits te behouden.

Een drie uit gras gevormd
Ons uitgangspunt

Vanuit Berlijn de wereld in

Onze missie begint met elke product opnieuw. Voor deze weg zijn grootse ideeën nodig. Pure passie. En de beste mensen in hun vak. Dat is precies wat wij in Duitsland vinden. Het land van dichters en denkers. En het land met de hoogste levensmiddelenstandaarden ter wereld.

Naar beneden wijzende pijl

Passie voor innovatie

Ons doel: nóg beter worden. Beter wat de voordelen betreft, de ingrediënten, de eenvoud en de smaak. Dat lukt ons door ons laboratorium in Berlijn. Door gepatenteerde productieprocessen. En door onze voedingswetenschappers, levensmiddelenchemici en procestechnici. Uiteindelijk krijg je een product in handen dat je daadwerkelijk verder helpt.

Weegschaal en potten
Naar beneden wijzende pijl

Wereldwijd regionaal

Kokosnoten van de Filipijnen. Goji bessen uit de bergketens van Ningxia. Of soja van de Bodensee. Wij onttrekken onze grondstoffen uitsluitend daar waar ze puur en onder de meest natuurlijke omstandigheden ontstaan. Om deze te vinden gaan we voor elk product op een spannende reis. Om de beste ingrediënten ter wereld te vinden. En altijd, als de natuur het toelaat, kiezen we voor grondstoffen van vlakbij.

Pitaja
Naar beneden wijzende pijl

Van de wereld naar Berlijn

Kwaliteit betekent voor iedereen wat anders. Daarom vertrouwen zij op onze erkende kwaliteitsnormen zoals de certificaten HACCP, ISO en BIO. Met als doel deze steeds te overtreffen. Wij produceren daar, waar het het beste is voor de productkwaliteit. Dat is bij 96% van de producten (datum: 03/16) in Duitsland zo. Een uitzondering is bijvoorbeeld onze Beef Jerky. Die wordt volgens een lange traditie in het Verenigd Koninkrijk uit runderen gemaakt en wordt met de hand verwerkt. Wij gaan geen compromissen aan. Noch bij de kwaliteit van de grondstoffen, noch bij de productie. Daarom krijg je met al onze producten tegelijkertijd een kwaliteitsbelofte in je hand.

Hofgut Storzeln
Naar beneden wijzende pijl