Onze belofte

Bij foodspring richten we ons op wat het beste voor de klant is. We halen de beste ingrediënten van over de hele wereld – van melk van grass-fed koeien uit Nieuw-Zeeland, tot kokosnoten uit de Filippijnen en soja uit de Bodensee. Zolang onze producten uit blinken op basis van kwaliteit en smaak, zijn wij bereid om het stapje extra te zetten.

Daarnaast zijn onze product- en innovatieteams constant bezig om innovatieve producten op de markt te zetten. We nemen hierbij een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, trends in Nederland en België, en jullie feedback mee. Wist je dat onze Shape Shake 2.0 geheel tot stand is gekomen op basis van feedback van jullie?

Wat zijn de regels?

Naast de wettelijke herroepingstermijn heeft de klant de mogelijkheid om de producten binnen 30 dagen met recht op terugbetaling van de koopprijs terug te geven. Deze termijn begint na ontvangst van de goederen en na afloop van de wettelijke herroepingstermijn.

De klant heeft alleen recht op de geld-teruggarantie, als het product voor niet meer dan een derde van de oorspronkelijke inhoud is verbruikt en als het document, dat via de onderstaande link kan worden gedownload, is ingevuld. Het document bevat alle verdere details voor de correcte afhandeling. De goederen worden op kosten van de klant teruggestuurd.

De geld-teruggarantie geldt uitsluitend voor de volgende producten in hun verschillende smaken: Bio Protein , Whey Protein, 3k Protein, Vegan Protein, Shape Shake, Shape Shake 2.0, Creatine Powder, Creatine Capsules, BCAA Capsules, L-Glutamine, L-Arginine, L-Carnitine, Daily Vitamins, Zn:Mg, Shape Caps, Protein Pizza, Protein Pancakes, Omega-3, Energy Amino’s, Workout Amino’s, Recovery Amino’s.

Na een goede ontvangst van de goederen bij Aanbieder binnen een termijn van 30 dagen en als alle bovenstaande voorwaarden vervuld zijn, wordt de volledige koopprijs aan de klant terugbetaald.
Je kunt alles ook nogmaals nalezen in onze Algemene Voorwaarden.