logo

Afscheid van foodspring

Iedereen heeft een hekel aan afscheid nemen, en wij zijn geen uitzondering. Maar na de officiële lancering in Nederland in 2019 - ongeveer 3 jaar, honderden succesvolle productlanceringen en één wereldwijde pandemie geleden - delen we met enorme spijt mee dat foodspring vanaf 31.12.2022 niet meer in Nederland actief zal zijn.

Waarom?

Simpel gezegd: Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons.

Gezien de complexiteit van de altijd evoluerende voedingsmarkt, de stijgende uitdagingen in de leverancier branche met de realiteit dat het steeds moeilijker wordt de beste ingrediënten van over de hele wereld in te kopen om de beste functionele fitnessproducten te creëren, was het een beslissing, hoewel ongelooflijk moeilijk, die we moesten nemen.

Maar begrijp dat hoewel we geen producten meer naar Nederlandse adressen kunnen verzenden, we gewoon blijven leveren in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Je kunt je laatste bestelling plaatsen voor 01.12.2022.

Als je vragen hebt over je bestelling, twijfel dan niet contact met ons op te nemen via service@foodspring.com.

Uit de grond van ons hart, bedankt dat je deel uitmaakt van de foodspring-familie. 

We wensen je veel succes met je toekomstige training sessies.

Groetjes,
foodspring

FAQ

Hoe kan ik mijn shoptegoed/cadeaukaart inwisselen?

Je cadeaubon kan worden ingewisseld door hem toe te voegen aan je rekeningsaldo onder 'Mijn Account'. Zorg ervoor dat je je producten vóór 1 december 2022 bestelt om er zeker van te zijn dat je je cadeaukaart gebruikt voordat de webwinkel sluit. Na deze datum kunnen geen bestellingen meer worden geplaatst en worden rekeningsaldi op nul gezet.

Ik woon in Nederland, kan ik bij een andere webwinkel bestellen en het bij mij laten bezorgen?

Nee, we ondersteunen geen levering naar Nederland via onze andere webwinkels. Dat betekent dat als je een bestelling naar Nederland wilt plaatsen, je dat moet doen vóór de winkelsluiting op 1 december 2022.

Ik woon in Nederland, kan ik jullie producten nog in winkels of drogisterijen vinden?

Nee, onze producten zullen niet langer verkrijgbaar zijn in plaatselijke winkels.

Ik heb een abonnement: wanneer wordt deze opgezegd?

Al je abonnementen vervallen vanaf 1 december 2022. Alle vooruitbetalingen die je hebt gedaan voor de tijd na 1 december 2022 worden terugbetaald.