Go Hard Or Go Home: de ultieme full-body workout voor de vetverbranding

Deze HIIT-workout is gericht op de vetverbranding en is behoorlijk pittig. Je verhoogt je hartslag en verbrand calorieën door de grootste spiergroepen van je lichaam te trainen.
Fitness Editor
Deborah is onze fitnessexpert en gecertificeerd trainer. Ze schrijft veel van onze artikelen over fitness. Ook bedenkt ze gratis workouts voor alle niveaus.
Goed om te weten
Gewichtsverlies
Hele lichaam
Langer dan 30 minuten
Professionals
Apparatuur
Mat

Spieren die je traint

Omschrijving

Een workout voor de vetverbranding die helemaal is afgestemd op jouw conditie.

HIIT is een van de meest populaire en effectieve trainingsmethoden. Het zorgt voor een effectieve vetverbranding en daagt ook je spieren uit. Fases met hoge trainingsintensiteit (50 seconden) worden afgewisseld met herstelfasen (10 seconden). Na elke ronde heb je maximaal 60 seconden pauze. Je traint 5-6 rondes.

Als de one-hand push-ups na een tijdje te zwaar zijn, doe in plaats daarvan dan diamond push-ups. Zorg er steeds voor dat je de oefeningen correct en gecontroleerd uitvoert en houd je lichaam aangespannen.

Zorg dat je voor de training eerst een goede warming-up doet. Veel plezier met de workout!

Is dit een geschikte oefening voor mij?

Start nu onze gratis Body Check om er achter te komen!

Begin nu
Go Hard Or Go Home: de ultieme full-body workout voor de vetverbranding
1. Front Jumping Jacks
50 sec.
Verder lezen
Deze foodspring-video laat zien hoe je Front Jumping Jacks (ook wel Seal Jumping Jacks genoemd) op de juiste manier uitvoert. Spring met je voeten wijd uit elkaar en open je armen op schouderhoogte. Een effectieve oefening voor je hele lichaam.
2. Butterfly Reverses
50 sec.
Verder lezen
Deze foodspring-video laat zien hoe je Butterfly Reverses op de juiste manier uitvoert. De oefening richt zich op de achterkant schouder. Leun je bovenlichaam naar voren. Houd je rug recht. Je benen zijn licht gebogen. Je armen zijn gestrekt. Breng je gestrekte armen naast je lichaam omhoog. Trek je schouderbladen naar elkaar toe.
3. One Hand Push Ups
50 sec.
Verder lezen
Deze foodspring-video laat zien hoe je One Hand Push Ups op de juiste manier uitvoert. De push-up met één arm is een echte koningsoefening. De uitgangspositie is hetzelfde als bij de klassieke push-up. Zet je benen iets wijder uit elkaar dan normaal. Zet je voeten stevig op de grond. Verplaats nu je gewicht naar de arm die je ondersteunt en buig je arm. Ga zo diep als je kunt. Je elleboog moet naar je bovenlichaam gericht zijn. Houd spanning in je bovenlichaam, vooral in je buik en rug. Laat je heupen niet doorzakken.
4. Alternating Lunges
50 sec.
Verder lezen
Deze foodspring-video laat zien hoe je Alternating Lunges op de juiste manier uitvoert. De uitvalspas naar achteren is een geweldige oefening voor je beenspieren. De focus ligt op de voorkant van je benen en je bilspieren. Ga rechtop staan met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Stap met één voet naar voren en buig je knieën. Je achterste hiel komt van de vloer. Houd je bovenlichaam gestrekt en leun niet naar voren. Stap weer terug en verander van been.
5. Superman Plank
50 sec.
Verder lezen
Deze foodspring-video laat zien hoe je de Superman Plank op de juiste manier uitvoert. Begin in de hoge plankpositie, steun op je handen, die onder je schouders staan. Je buik en billen zijn aangespannen zodat je lichaam een rechte lijn vormt. Til nu één arm en het tegenoverliggende been op zonder om te vallen. Dit vereist extra spanning in je core om in balans te blijven en niet naar één kant te kantelen. Houd de positie een paar seconden vast en wissel dan van kant.
Wil je deze workout bewaren voor later?

Begin nu met trainen! Download de gratis workout en doe het waar en wanneer je wilt

Download Workout
Onze tip
Perfect vóór en tijdens het sporten
Energy Aminos
Energy Aminos
€ 34,99
(€ 87,48/1 kg)
Incl. VAT plus shipping

Te moe om te gaan sporten?

Extra power voor je training met onze Energy Aminos!

Perfect voor na het sporten
L-glutamine
L-glutamine
€ 24,99
(€ 24,50/100g)
Incl. VAT plus shipping

Ben jij niet te stoppen? Verbeter je regeneratie!

Met onze L-glutamine ben je sneller fit voor je volgende training!

Perfect voor na het sporten
3k Protein
3k Protein
€ 24,99
(€ 33,32/1kg)
Incl. VAT plus shipping

Alle goede dingen bestaan in drieën.

Weiproteïne, eiwitproteïne en caseïne-eiwit voorzien je spieren

tot wel 7 uur lang van eiwitten!