Maak kennis met het editorial team van foodspring

 

Wie we zijn

 

 

Welkom! Wat leuk dat je meer over ons editorial team wilt weten.

Met onze premium fitnessvoeding helpen we je bij foodspring graag bij het bereiken van je persoonlijke doelen. We zijn ervan overtuigd dat een evenwichtig voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging de sleutel zijn tot een gezonde lifestyle. En omdat we weten dat het niet altijd makkelijk is om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en sport, delen we onze kennis met jou in het online magazine.

Al meer dan 6 jaar schrijven we over actuele onderwerpen op het gebied van voeding, fitness & lifestyle. Alle artikelen worden geschreven door ons team van voedingsdeskundigen en fitnesstrainers. Onze experts zijn aan het woord en zorgen ervoor dat alle uitspraken wetenschappelijk correct en actueel zijn. Elk artikel wordt voor publicatie goedgekeurd door onze deskundige redactie.

Net als bij onze premium producten staat de kwaliteit van ons magazine altijd voorop.

Wat je kunt verwachten:

 • Gratis voedingsplannen, samengesteld door voedingswetenschappers.
 • Inspirerende fitnessrecepten: of je nu veganist bent, een Paleo-dieet doet of eiwitrijk wilt eten, op onze receptenpagina vind je de lekkerste recept-ideeën voor elke smaak.
 • Gratis workouts van onze eigen personal trainers. Train met je eigen lichaamsgewicht, werk aan je sixpack en veel meer.
 • De basisbeginselen van krachttraining en afvallen eenvoudig uitgelegd.
 • Veel tips & tricks voor een gezonde lifestyle.

 

Onze waarden

 

Ons team van redacteuren bestaat uit experts in voeding en beweging. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij garanderen dat we nuttige en waarheidsgetrouwe informatie leveren op basis van de beschikbare onderzoeken. Ons Research & Development-team voorziet ons van de nodige informatie voor alle artikelen die we schrijven. Ook zorgen zij ervoor dat al onze producten worden gemaakt met de beste ingrediënten die op dit moment verkrijgbaar zijn, zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste trends in de voedingsindustrie, en doen ze uitgebreid onderzoek en veel tests voordat ze een nieuw product introduceren. Het R&D-team bestaat uit specialisten in voedingsmiddelentechnologie en kwaliteitscontrole. En omdat we in hetzelfde kantoor werken, kunnen we constant informatie uitwisselen over het laatste nieuws en de trends op het gebied van voeding, zodat zowel onze artikelen als producten van hoge kwaliteit zijn.

 

Onze lezers

 

Ons online magazine is voor iedereen die meer wil weten over voeding in het algemeen en fitness in het bijzonder. Of je er nu niets vanaf weet of zelf een expert bent, in ons magazine vind je nuttige artikelen over sport, voeding en een gezonde levensstijl.

Heb je elk dieet dat je kunt bedenken al eens geprobeerd, maar is het je nog niet gelukt om succes op de lange termijn te boeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien je van de nodige tips & tricks.

Heb je het gevoel dat je met trainen niet verder komt of wil je eindelijk meer spiermassa opbouwen? Onze sectie krachttraining bevat de nieuwste sporttrends en tips voor succesvolle spieropbouw, geschreven door professionele personal trainers.

Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl? Met onze overheerlijke recepten en inspirerende productideeën, hoef je nooit meer lang na te denken over wat je wilt gaan koken en weet je altijd welke basisproducten je in huis moet hebben.

 

Onze Editorial Guidelines

 

Als het gaat om artikelen over gezondheid en ons lichaam, is het belangrijk dat alle informatie die erin staat kan worden geverifieerd. Om ervoor te zorgen dat de inhoud betrouwbaar is, hebben we redactionele richtlijnen opgesteld zodat we altijd de juiste informatie geven.

Al onze artikelen en recepten zijn gebaseerd op de volgende principes:

 1. Onze lezers staan voorop: wij streven ernaar om inhoud te bieden die is gebaseerd op wetenschap en die informatief en nuttig is, maar ook gewoon leuk om te lezen. We baseren onze artikelen en onderwerpen op de vragen en feedback die jij ons geeft via onze sociale netwerken en klantenservice.
 2. Bronnen en inhoud: voor onze artikelen gebruiken we alleen wetenschappelijke bronnen. Alles wat we schrijven is gebaseerd op de aanbevelingen van de Europese Unie en het Voedingscentrum. Al onze bronnen zijn ook door experts goedgekeurd.
 3. Kwaliteit: onze artikelen worden pas gepubliceerd na een uitgebreide factcheck. Alle afbeeldingen, of het nu foto’s, video’s of computergraphics zijn, worden ook grondig beoordeeld. Ons ontwerpteam kiest voor afbeeldingen die goed bij de inhoud van de tekst passen. Ons editorial team neemt ook de tijd om bestaande artikelen te herzien en bij te werken, zodat ze altijd de laatste informatie bevatten.

 

Onze redacteuren

 

Onze redacteuren zijn voedingsdeskundigen (ecotrofologen) en fitnesseconomen. Ze houden je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voedingsleer en beweging. Daarnaast zorgen onze Editorial Guidelines ervoor dat elk onderwerp grondig wordt bestudeerd en vervolgens in goed leesbare, heldere tekstvorm in een online artikel wordt gegoten.

Je vindt alle informatie over onze redacteuren rechtstreeks in onze artikelen. Klik gewoon op de naam van de redacteur om hun profiel te bekijken en meer over hen te weten te komen.

 

Leonie Leber

Leonie heeft voedingswetenschappen (ecotrofologie) gestudeerd en is sinds jaar en dag een echte foodie. Ze houdt ervan om nieuwe trends te ontdekken en jou van inspirerende artikelen over voeding, recepten en lifestyle te voorzien.

Lees meer over Leonie

Candy Lexa

Receptenkoningin Candy bedenkt originele, kleurrijke en vooral hele lekkere fitnessrecepten! Als ecotrofoloog (voedingsdeskundige) weet ze precies hoe ze ingrediënten moet combineren om een gerecht te maken dat niet alleen goed smaakt, maar dat ook nog eens heel goed voor je is.

Lees meer over Candy

Leyla Bozkurt

Leyla kent de nieuwste foodtrends. Als ecotrofoloog (voedingsdeskundige) is ze gefascineerd door de manier waarop voeding lichaam en geest beïnvloedt. Ze schrijft artikelen over voeding, lifestyle en psychologische onderwerpen.

Lees meer over Leyla

Deborah Werner

Deborah is fitnesseconoom en fitnesstrainer. Ze schrijft voor ons magazine alle artikelen over fitness, motivatie en lifestyle. Naast sport houdt ze erg van goed eten en tattoos.

Lees meer over Deborah

 

Ons R&D-team: zo worden de beste smaken ontwikkeld

 

Wat maakt onze afdeling Research & Development zo bijzonder?

De afdeling Research & Development vormt een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Samen met de andere afdelingen van de foodspring-family zit het R&D-team in ons kantoor in het hart van Berlijn. Vanuit daar zijn ze altijd op zoek naar actuele ontwikkelingen en food-trends.

Al onze afdelingen zitten samen onder één dak, zodat ze regelmatig met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Ons editorial team heeft alle trends en productintroducties dus uit eerste hand.

De afdelingen Customer Service en Marketing kunnen vragen en feedback van klanten rechtstreeks doorgeven aan de afdeling Research & Development.

Voedingswetenschappers, ecotrofologen en innovatiedeskundigen werken samen om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren.

Hierdoor sluiten onze producten perfect aan bij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en bij de wensen van onze klanten. En daarbij verliezen we nooit ons doel uit het oog: jouw voedingspatroon optimaliseren en het jou gemakkelijker maken om een uitgebalanceerd dieet te volgen.

Onze productontwikkeling bestaat uit vier verschillende stappen:

 1. Research, development en innovatie omvat het ontwikkelen van nieuwe recepten of het verbeteren van producten die al op de markt zijn.
 2. Kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat het product aan alle kwaliteitseisen voldoet.
 3. Regelgeving zorgt ervoor dat de manier waarop producten worden verpakt voldoet aan de wettelijke vereisten.
 4. Strategische inkoop houdt in dat we onze toeleveringsketen beschermen en prijzen voor nieuwe producten bepalen.

 

Ons Customer Service-team

 

Een belangrijk onderdeel van onze filosofie is dat er geen domme vragen bestaan. Wat jouw vraag ook is, wij zorgen ervoor dat je een antwoord krijgt. Ook geven we je tips en trucs om je te helpen bij het bereiken van je doelen, of het gaat nu gaat om fitness of voeding.

In ons Customer Service-team zitten voedingsdeskundigen die je bijvoorbeeld kunnen ondersteunen bij het beoordelen van je eetpatroon. Ze geven je een persoonlijk advies dat je helpt om je doel te bereiken.

Onze teams zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën voor artikelen. Ook daarom zijn we blij met alle feedback en vragen. We weten graag wat jullie bezighoudt dan kunnen we daar vervolgens over schrijven.