Doorgaan naar inhoud
Foodspring Magazine
  • Recepten
  • Workouts
  • Artikelen
    • Afvallen
    • Spieropbouw
    • Gezonde lifestyle
  • Body check
    • BMI Calculator
    • Caloriecalculator
    • Macronutriënten-calculator
  • Shop
Shop

Magazine / Bereiding / max. 30 min

Filter -
Clear filter
Filter
Doel 999
Maaltijd 999
Trends/Eigenschappen 999
Bereiding 999
Niveau 999
Video 999

176 Recipes

Protein Pasta Fredda

25 mins
    easy
Het is zomer, de tijd van de verse, maar het liefst wel snelle gerechten. Pasta Fredda is een ideaal zomers gerecht. Je kunt er warm of koud van genieten en in minder dan 30 minuten tijd tover je een gezonde lunch of avondmaaltijd op tafel. Met minder koolhydraten, maar boordevol hoogwaardige plantaardige eiwitten.
Verder lezen
Brownie Cookies op een bord

Chocolate Brownie Cookies

20 mins
    easy
We hebben deze overheerlijke fudgy Chocolate Brownie Cookies gemaakt met onze Protein Brownie-bakmix. De koekjes hebben een intense chocoladesmaak en zitten boordevol chocoladeschilfers en pecannoten – en je tovert ze uit de oven!
Verder lezen
Protein Pasta met tonijn, courgette en chilipeper met een schijfje citroen

Pasta met tonijn, courgette en chilipeper

30 mins
    easy
Wat we vanavond eten? Eiwitrijke pasta met tonijn, courgette en chilipeper. Met snelle, geraspte courgette en een heerlijk pittige pastasaus, die supermakkelijk te bereiden is – de ideale component voor een diner op zomerse avonden. De krokante geroosterde broodkruimels zorgen voor een lekkere crunch. Eet je mee?
Verder lezen
Zalm met gember en knoflook en gebakken bloemkoolrijst

Sticky zalm met gember en knoflook

45 mins
    easy
Inspiratie nodig voor een lekkere, gezonde doordeweekse maaltijd boordevol eiwitten? Wat dacht je van sticky zalmfilet met gember en knoflook, geserveerd met gebakken rijst met veel verse groente. Voor de gebakken rijst gebruiken we een mengsel van zilvervliesrijst en bloemkoolrijst en voegen er doperwten, wortelen en lente-uitjes aan toe voor de smaak. We voorzien de
Verder lezen
Gnocchi met ricotta en pesto van groene asperges en doperwten

Gnocchi met ricotta en aspergepeso

45 mins
    medium
Luchtige, huisgemaakte gnocchi met ricotta, geserveerd met een frisse lentepesto gemaakt van groene asperges, doperwten en basilicum. Ontzettend lekker, maar ook heel leuk om te maken.
Verder lezen
Eiwitrijke chocolade-lavacake waar al een hap uit genomen is

Gesmolten chocoladetaart

30 mins
    medium
Er zijn niet veel dingen lekkerder dan een lekker kleffe chocolade-lavacake als toetje. We hebben de klassieker nog een beetje beter gemaakt door er een lepel van onze Protein Cream hazelnoot aan toe te voegen. Serveer de gesmolten chocoladetaart met een lepel yoghurt – een frisse, romige topping als tegenhanger voor de zoetheid van de
Verder lezen
Een bord met eiwitrijke mueslirepen en twee glazen melk

Eiwitrijke mueslirepen

20 mins
    easy
Met onze Protein Muesli kun je meer dan alleen maar lekker ontbijten. We hebben de muesli gebruikt om er stevige, eiwitrijke pindakaas-mueslirepen van te maken. De repen hebben een heerlijk milde pindasmaak en je hebt er slechts een paar basisingrediënten voor nodig. Wil je ze liever iets zoeter? Smeer dan vlak voordat ze de koelkast ingaan nog een
Verder lezen
Pittige zwarte bonen met tomatensalsa op een sneetje eiwitbrood

Toast met pittige zwarte bonen en chipotle

20 mins
    easy
Een pittige variant van de klassieker ‘beans on toast’ (bonen op toast). Met een topping van zwarte bonen en chipotle, verse tomatensalsa en verkruimelde feta. Geserveerd met een knapperig sneetje geroosterd proteïnebrood.
Verder lezen
Gietijzeren koekenpan met groene shakshuka en een bord met sneetjes eiwitbrood

Shakshuka voor de lente

60 mins
    easy
Een heerlijk frisse shakshuka, met doperwten, asperges en courgette – perfect voor het voorjaar. Een heerlijk brunch- of lunchgerecht met een mooie groene kleur. Bestrooid met een beetje verkruimelde feta en gehakte peterselie om het gerecht extra smaak te geven. Serveer de groene shakshuka met een paar sneetjes Protein Bread om in de gepocheerde eieren te
Verder lezen
Twee diepe borden met pasta met worstjes en boerenkool en een schaaltje met Parmezaanse kaas

Pasta met worstjes, boerenkool en champignons

30 mins
    easy
Worst door de pastasaus is een eenvoudige manier om veel smaak aan je pasta toe te voegen. Wij eten deze pasta met worstjes het liefst met stevige groenten zoals kastanjechampignons en boerenkool, maar je kunt de groente naar smaak variëren of aanpassen aan het seizoen.
Verder lezen
Pastasalade in een diep bord met Protein Pasta van foodspring

Eiwitrijke pastasalade met tonijn

20 mins
    easy
Ben je op zoek naar een lekker fris lunchgerecht met een heerlijk mediterrane smaak? Wat dacht je van deze eenvoudige pastasalade met tonijn – perfect als eiwitrijke lunch of tijdens een gezellige picknick in het park.
Verder lezen
Recept voor hartige muffins

Hartige muffins

30 mins
    easy
Deze hartige muffins zitten dankzij de eieren, magere kwark, gemalen amandelen en Instant Oats boordevol eiwitten – en zijn heel makkelijk te maken. De groenten zorgen voor een boost van micronutriënten. De geraspte wortelen maken de muffins lekker sappig, en de geroosterde paprika zorgt voor een heerlijk zoete, rokerige smaak.
Verder lezen
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 15
  • »
Foodspring Logo
Over foodspring
  • Editorial team
  • Filosofie
  • Webshop
  • Customer service
Ontdekken
  • Fitnessrecepten
  • Workouts
  • Tips
  • Body check
Social
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • Pinterest

© foodspring – finest fitness food

  • Colofon
  • Privacyverklaring
Advies +31 204 990 467 | service@foodspring.nl
Geen verzendkosten vanaf 50 €
Land | TaalLand | Taal
logo
Shop
Recepten
Artikelen
Workouts
Coach
Body Check
Zoeken
logo
Eiwitshakes
Repen
Snacks
Supplementen
Aminozuren
Kant-en-klaar
Koken & bakken
Spreads
Muesli & Porridge
Alle Producten