2 min read

Protein Cream – meer proteïne past er niet op je lepel!

Protein Cream van foodspring
Content Editor & ecotrofoloog
Leyla is ecotrofoloog. Ze schrijft voor foodspring artikelen over voeding en gezond leven. Ook bedenkt ze gratis voedingsplannen om je te helpen gezonder te eten.

Heb je trek in iets zoets, maar geen zin in de gebruikelijke suikerbommen? Onze overheerlijke Protein Cream voorziet je van de nodige eiwitten en bevat geen toegevoegde suikers.** Met een gerust hart snoepen dus – in verschillende, lekkere smaken. 

Nieuwe smaak: Salted Caramel

Dag en nacht, eb en vloed, yin en yang – alles heeft zijn tegenhanger. Zo ook onze nieuwe Protein Cream. De zoete smaak van karamel met een snufje zout. Zoet en zout. De nieuwe Protein Cream Salted Caramel is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar.

Een nieuwe smaak met dezelfde extra’s. 45 procent minder koolhydraten en 7 keer zoveel proteïne als conventionele karamelspreads. Onze Protein Cream bevat geen onnodige toevoegingen: geen toegevoegde suikers** en geen palmolie. En dankzij de zonnebloemolie en cacaoboter is het toch een heerlijk romige pasta.

Wat maakt onze Protein Cream zo bijzonder?

Onze Protein Cream is heerlijk smeuïg en perfect als je jezelf op iets lekkers wilt trakteren. Probeer ‘m snel uit!

Zonder palmolie

Met een gerust hart snoepen: onze Protein Cream bevat geen palmolie en we doen dus iets goeds voor het milieu. In plaats daarvan gebruiken we zonnebloemolie en cacaoboter. Voor maximale smeuïgheid.

Met een extra portie proteïne

Onze Protein Cream bevat minstens 3 keer zoveel proteïne.* Gun je spieren geen rust: Whey Protein-concentraat voorziet je van belangrijke BCAA’s. Die direct beschikbaar zijn. De energiekick voor je spieren.***

Zonder toegevoegde suikers

85% minder suiker.* Onze Protein Cream bevat geen toegevoegde suikers.** In plaats daarvan gebruiken we maltitol. Dergelijke suikeralcoholen komen van nature in kleine hoeveelheden voor in groente en fruit. Het bijzondere eraan is dat ze vergeleken met suiker een lage calorische waarde hebben. Dit komt omdat ze niet volledig door je lichaam worden gemetaboliseerd. In vergelijking met rietsuiker is de invloed op je bloedsuikerspiegel kleiner en grotendeels onafhankelijk van insuline. Hierdoor worden vervelende schommelingen in je bloedsuikerspiegel voorkomen.

Waar kun je Protein Cream nog meer voor gebruiken?

Wordt de weg naar jouw feelgoodfiguur steeds weer verstoord door een ongenadige trek in zoetigheid? Snoepen en toch je doelen bereiken… dit is hoe je het beste van onze Protein Cream kunt genieten:

  • Op een lepeltje: als zoete snack voor tussendoor… om je lepel bij af te likken!
  • Als topping: smelt de Protein Cream en gebruik het als topping op een verse wafel of pannenkoek. Mmmm…
  • In de yoghurt of kwark: voor een extra beetje zoetigheid – maar dan met echte smaak.
  • Om mee te bakken: de extra smaak voor taarten, cupcakes en nog veel meer.

Ben jij nog op zoek naar meer inspiratie om onze Protein Cream te gebruiken? We hebben onze favoriete recepten voor je verzameld.

Protein Cream - alle smaken

Een overload aan karamel – onze favoriete recepten

No-bake Salted Caramel Cups

Romige karamel en kruidige chocolade. En knapperige koekjes zorgen voor net dat beetje extra crunch. Met dit recept voor Salted Caramel Cups tover je in een mum van tijd een heerlijk dessert op tafel. Zonder oven. Probeer het nu uit.

No-Bake Salted Caramel Cups

Naar het recept

No-bake Salted Caramel Cheesecake

Salted Caramel Cheesecake

Met onze Protein Cream Salted Caramel kun je ook een heerlijke cheesecake maken. En je hebt er niet eens een oven voor nodig. Deze no-bake taart is echt heerlijk als je hem de dag ervoor klaarmaakt en laat afkoelen in de koelkast.

Naar het recept

Salted Caramel Brownies

Salted Caramel Brownies

Gezonde brownies overgoten met onze nieuwe Protein Cream. Met de onweerstaanbaar lekkere smaak van echte karamel. Deze overheerlijke combinatie wil je niet missen.

Naar het recept

Probeer ze allemaal!

Ben jij niet zo’n karamelfan en hou je meer van chocolade? 40% minder koolhydraten dan klassieke hazelnootpasta’s, probeer ook onze Protein Cream met hazelnoot.

Protein Cream met hazelnoot
©foodspring
Protein Cream hazelnoot

* Vergeleken met klassieke karamelspreads
**Bevat van nature voorkomende suiker
***Eiwitten helpen je spiermassa te behouden en vergroten

Article sources
We at foodspring use only high-quality sources, including peer-reviewed studies, to support the facts within our articles. Read our editorial policy to learn more about how we fact-check and keep our content accurate, reliable, and trustworthy.