Zomerse salade met gebakken zoete aardappelen
Verfrissende zomersalade
Een salade wordt extra lekker als je koude en warme ingrediënten mixt. Onze tip: Bak de groenten in kokosolie, omdat deze bijzonder hittebestendig is.
Preparation
-
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine stukken.
-
Bak de aardappelen in kokosolie voor ongeveer 10-15 minuten, voeg peper en zout toe naar smaak
-
Was de sla en doe in een kom. Was de tomaten, snij in stukken en voeg toe aan de salade. Schil de avocado en snij in stukken, voeg toe aan de salade.
-
Meng ondertussen de dressing en besprenkel over de salade
-
Leg de stukjes aardappel op de salade en geniet!
- Eet smakelijk!
Onze tip
Probeer de salade ook eens met gebakken courgette of in de herfst met pompoen. Als je veel gezonde vetten wil nemen, voeg dan een avocado toe.

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken