Veganistische Mac & Cheese-ovenschotel

Protein Pasta in kaasachtige saus

A baking tray of vegan mac and cheese next to a package of protein pasta
goal Muscle Building
Total time 20 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 723
Protein 66 g
Fat 22 g
KH 57 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

Het recept is genoeg voor 2 grote porties. 1 portie bevat 723 kcal en 66 gram eiwit.
1.
Voor de saus:
150 g aardappelen
1 kleine wortel
0.5 kleine ui
1 teentje knoflook
70 g cashewnoten
4 el gistvlokken
250 ml amandelmelk, ongezoet
0.5 citroen (het sap)
zout, peper, paprikapoeder

2.
Voor de pasta:
200 g Protein Pasta
Protein Pasta
Protein Pasta
Superlekkere lower carb* pasta.
4.2/5
€ 4,99
250g
(€ 2,00/100 g)
2 el paneermeel

Veganistische Mac & Cheese-ovenschotel

Protein Pasta in kaasachtige saus

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Deze veganistische Mac & Cheese is een heerlijk romig en smakelijk alternatief voor het origineel. De saus, die voor een groot deel uit groenten bestaat, zal je verbazen. Het recept bevat aanzienlijk minder vet en is een echte eiwitbom. Het ultieme comfortfoodgerecht. Waar je met een gerust hart van kunt genieten.

Preparation

  • Snijd de aardappelen en wortelen in blokjes en kook in een pan met water tot ze gaar zijn.
  • Meng samen met de ui, knoflook, cashewnoten, gistvlokken, amandelmelk, citroensap, zout, peper en paprikapoeder in een blender tot een romige saus.
  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Meng de pasta met de saus. Bestrooi met paneermeel.
  • Tip: bak de Mac & Cheese nog 10 minuten in de hete oven goudbruin.
  • Enjoy!
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started