Veganistische kaneelkoekjes

Feestelijk no-bake recept

goal Shape
Total time 25 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal
Protein g
Fat g
KH g
Ingredients …

6 Persons

Deine Einkaufsliste

120 g gedroogde dadels
70 g gemalen amandelen
3 tl Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
1 tl kaneel
2 tl cacaopoeder
50 g gehakte hazelnoten
3 tl kokosbloem

Veganistische kaneelkoekjes

Feestelijk no-bake recept

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Heb je trek in een lekker veganistisch tussendoortje? Dan zijn onze kaneelkoekjes echt iets voor jou! En wat nou zo goed is? Je hebt er geen oven voor nodig en slechts 7 ingrediënten. Zet je tanden in deze onweerstaanbaar lekkere koekjes…

Preparation

  • Week de dadels een avond van tevoren, of in ieder geval minstens 3 uur voordat je begint, in warm water.
  • Giet de dadels vervolgens af en mix tot een romig mengsel.
  • Voeg de gemalen amandelen, gehakte hazelnoten, kokosbloem en kaneel toe en roer door het deeg.
  • Verdeel het deeg in twee delen en kneed het cacaopoeder door een helft van het deeg.
  • Rol het deeg vervolgens uit op bakpapier tot een dikte van 0,5 cm en laat het minstens 3 uur in de koelkast rusten.
  • Snijd nu met een scherp mes koekjes uit het deeg. En klaar zijn de kaneelkoekjes!
  • Enjoy!
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started