Veganistische gehaktballetjes
Een simpel gerecht om verliefd op te worden
Je hoeft geen veganist te zijn om deze balletjes lekker te vinden! Dit recept is voor iedereen die bewust met zijn voeding bezig is en graag eens iets nieuws wil proberen. Breng een frisse wind in je keuken met onze Protein Flakes!
Preparation
-
Doe alle ingrediënten voor de balletjes in de mixer en pureer tot een glad geheel. Breng op smaak met diverse kruiden! Het is niet erg als er nog kleine stukjes in het mengsel zitten.
-
Tip: Als je geen mixer hebt, kun je ook een aardappelstamper gebruiken.
-
Vorm met vochtige handen even grote balletjes. Je kunt ongeveer 14 stuks maken van dit recept.
-
Verwarm de olijfolie in een pan en bak de balletjes.
-
Tip: Je kunt de balletjes eventueel ook ca. 15-20 minuten in de oven bakken.
-
Eet ze hoe je wilt! (bijv. met tomatensaus, brood, pasta, etc.).
- Eet smakelijk!
Onze tip
Het liefste eten wij deze "gehaktballetjes" met spaghetti van courgette en een kruidige tomatensaus. Ze zijn ook ontzettend lekker met ons Protein Bread.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken