Vegan koolhydraatarm pizzadeeg

Knapperige bodem zonder tarwemeel

Koolhydraatarm pizzadeeg
goal Shape
Total time 25 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 319
Protein 33 g
Fat 6 g
KH 30 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

Het recept is genoeg voor 1 portie deeg met 319 kcal en 33 g proteïne. Zonder toppings.
1.
Voor het deeg:
60 g kikkererwtenmeel
25 g VEGAN PROTEÏNE neutrale
VEGAN PROTEÏNE neutrale
VEGAN PROTEÏNE neutrale
100% plantaardig eiwit
3.7/5
€ 29,99
600 g
(€ 49,98/1kg)
10 g Wit chiazaad
Wit chiazaad
Wit chiazaad
Het fitness superfood.
4.7/5
€ 9,99
250 g
(€ 4,00/100g)
1 tl Italiaanse kruiden
0.5 tl zout
90 ml heet water

2.
Optioneel beleg:
tomatensaus, groenten naar keuze, (veganistische) kaas, etc.

Vegan koolhydraatarm pizzadeeg

Knapperige bodem zonder tarwemeel

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Van deze pizza kun je met gemak een hele eten, zonder last te hebben van een schuldgevoel. Het deeg bevat weinig, maar eiwitrijke ingrediënten en is binnen een paar minuten gemaakt.

Preparation

  • Doe alle droge ingrediënten in een schaal en meng goed.
  • Voeg het hete water en roer tot er een deegbal ontstaat. Je kunt het deeg nu het beste 15 minuten laten rusten.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg dun uit tussen twee vellen bakpapier.
  • Bak het deeg 10 minuten voor in de oven.
  • Beleg nu naar smaak met tomatensaus en groenten en bak nog eens 10 minuten.
  • Enjoy!

Onze tip

Hier vind je nog een recept voor pizzadeeg. Een vegetarische variant met speltmeel.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started