Vegan koolhydraatarm pizzadeeg
Knapperige bodem zonder tarwemeel
Van deze pizza kun je met gemak een hele eten, zonder last te hebben van een schuldgevoel. Het deeg bevat weinig, maar eiwitrijke ingrediënten en is binnen een paar minuten gemaakt.
Preparation
-
Doe alle droge ingrediënten in een schaal en meng goed.
-
Voeg het hete water en roer tot er een deegbal ontstaat. Je kunt het deeg nu het beste 15 minuten laten rusten.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg dun uit tussen twee vellen bakpapier.
-
Bak het deeg 10 minuten voor in de oven.
-
Beleg nu naar smaak met tomatensaus en groenten en bak nog eens 10 minuten.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Hier vind je nog een recept voor pizzadeeg. Een vegetarische variant met speltmeel.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken