Vegan Protein Pancakes met bosbessen

Fluffy, glutenvrij en boordevol proteïne

Vegan Protein Pancakes met bosbessen
goal Muscle Definition
Total time 20 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 392
Protein 18 g
Fat 11 g
KH 51 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

1.
Voor de bosbessensaus:
60 ml water
0.5 tl maizena
0.5 tl Flavour Kick Vanillesmaak
Flavour Kick Vanillesmaak
Flavour Kick Vanillesmaak
Minder suiker eten en de smaak van je favoriete gezonde gerechten verbeteren was nog nooit zo makkelijk
4.3/5
€ 9,99
120 g
(€ 8,33/100 g)
60 g bosbessen, bevroren (of vers)

2.
Voor de pancakes:
80 g Vegan Protein Pancakes
Vegan Protein Pancakes
Vegan Protein Pancakes
Voor veganisten, niet-veganisten en voor iedereen die een evenwichtig dieet volgt
3/5
€ 14,99
480g
(€ 31,23/1 kg)
130 ml water
1 tl kokosolie, vloeibaar
Toppings: 1 handvol bosbessen, vers

Vegan Protein Pancakes met bosbessen

Fluffy, glutenvrij en boordevol proteïne

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Hoe kun je de dag nou beter beginnen dan met een hemels luchtig pannenkoekenontbijt? Probeer deze overheerlijke fluffy bosbessen-pancakes. Mmmm, zo lekker! En dankzij onze Vegan Protein Pancake-mix komt alleen het beste op de ontbijttafel: een glutenvrij recept met plantaardige eiwitten op basis van kikkererwten, hennep, zonnebloem en erwten. Overtuig jezelf!

Preparation

  • Roer in een kleine kom het water, maizena en de Flavour Kick door elkaar totdat je geen klontjes meer ziet.
  • Verhit het vloeibare mengsel samen met de bosbessen in een pannetje. Laat 5 minuten zachtjes sudderen.
  • Pureer vervolgens de bosbessen met een vork. Pureer de bosbessensaus naar wens met een staafmixer. Zet vervolgens aan de kant.
  • Doe de Vegan Protein Pancake-mix en het water in een kom en roer tot een glad beslag.
  • Verwarm de kokosolie in een koekenpan.
  • Bak van het beslag 4 pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Stapel ze op een bord.
  • Giet de saus over de pancakes en garneer met verse bosbessen.
  • Enjoy!

Onze tip

In plaats van bosbessen kun je ook ander fruit gebruiken, bijvoorbeeld frambozen, aalbessen, bramen of kersen.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started