Vegan Protein Pancakes met bosbessen
Fluffy, glutenvrij en boordevol proteïne
Hoe kun je de dag nou beter beginnen dan met een hemels luchtig pannenkoekenontbijt? Probeer deze overheerlijke fluffy bosbessen-pancakes. Mmmm, zo lekker! En dankzij onze Vegan Protein Pancake-mix komt alleen het beste op de ontbijttafel: een glutenvrij recept met plantaardige eiwitten op basis van kikkererwten, hennep, zonnebloem en erwten. Overtuig jezelf!
Preparation
-
Roer in een kleine kom het water, maizena en de Flavour Kick door elkaar totdat je geen klontjes meer ziet.
-
Verhit het vloeibare mengsel samen met de bosbessen in een pannetje. Laat 5 minuten zachtjes sudderen.
-
Pureer vervolgens de bosbessen met een vork. Pureer de bosbessensaus naar wens met een staafmixer. Zet vervolgens aan de kant.
-
Doe de Vegan Protein Pancake-mix en het water in een kom en roer tot een glad beslag.
-
Verwarm de kokosolie in een koekenpan.
-
Bak van het beslag 4 pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Stapel ze op een bord.
-
Giet de saus over de pancakes en garneer met verse bosbessen.
- Eet smakelijk!
Onze tip
In plaats van bosbessen kun je ook ander fruit gebruiken, bijvoorbeeld frambozen, aalbessen, bramen of kersen.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken