Vanille-ijs met aardbei-swirl
Net zo lekker als spaghetti-ijs
Romig vanille-ijs met lekkere aardbeiensaus is precies wat je nodig hebt op een warme zomerdag. En het bevat ook nog eens veel minder suiker dan normaal ijs. Dat komt door ons Protein Ice Cream poeder:
Preparation
-
Meng het Protein Ice Cream poeder met water. Dat lukt het beste met een shaker. Neem eerst de helft van het poeder en de vloeistof. Schudden. Dan de andere helft. Schudden.
-
Vul de ijsvorm met het mengsel.
-
Nu maak je de aardbeiensaus. Kook de aardbeien met maizena en een beetje water. Prak de aardbeien met een vork, zodat er een egale saus ontstaat.
-
Voeg vervolgens de saus toe aan de ijsmassa en roer voorzichtig met een spies of sat é stokje.
-
Snijd de verse aardbeien in stukken en verdeel samen met de walnoten over het ijsmengsel.
-
Zet de ijsvorm nu minstens 4 uur in de vriezer. Haal 10 minuten voor het serveren uit de vriezer en laat rusten op kamertemperatuur.
- Eet smakelijk!
Meer inspiratie nodig?
Verfijn ons Protein Ice Cream Vanille ook eens met: warme frambozen, blauwe bessen, espresso shotjes, chocolate chips, Cookie Dough of Chocolate Brownie, knapperig fruit.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken