Smeuïge glutenvrije protein brownies

Grenzeloos snoepen zonder schuldgevoel

Recept Protein Brownies
Doel muscle_building
Totale tijd 30 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 173
Eiwitten 11 g
Vetten 8 g
KOOLHYDRATEN 12 g
Ingredients …

1 Person

Je boodschappenlijstje

Met dit recept kan je 8 brownies maken. 1 brownie bevat ongeveer 173 kcal en 11 g proteïne.
3 middelgrote rijpe bananen
125 g Pindakaas
Pindakaas
Pindakaas
De lekkere proteïnesnack
4.2/5
4.9900
250 g pot
()
60 g Whey Protein naar keuze van foodspring
20 g cacaopoeder

Smeuïge glutenvrije protein brownies

Grenzeloos snoepen zonder schuldgevoel

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Voor deze brownies heb je geen bloem nodig en je kan ze in een handomdraai maken. Voor een extra kick kan je nog wat extra van onze bakproteïne toevoegen (3-4 el volstaan). Naast weiproteïne bevat dit ook bakpoeder, een essentieel ingrediënt in de bakkunst.

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 165 °C.
  • Verwarm de pindakaas zonder deksel ongeveer 2 x 10 seconden in de magnetron. Roer telkens om.
  • Meng de pindakaas met de rest van de ingrediënten tot een glad beslag.
  • Giet het deeg in een goed ingevette bakvorm.
  • Bak de brownie ongeveer 20-23 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd in stukken. Hoe korter de baktijd, hoe vochtiger de binnenkant.
  • Eet smakelijk!

Onze tip

Deze brownies worden intens en lekker vochtig als je ze enkele uren in de koelkast laat staan.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen