Salted Caramel appelroosjes
Liefde is... samen taartjes eten
Wij worden graag in het zonnetje gezet met rozen – jij ook? Het liefst worden we verwend met rozen die je ook kunt eten. Want liefde gaat door de maag gaat, zoals je weet. Daarom hebben we deze zoete Salted Caramel appelroosjes bedacht voor Valentijnsdag – of wanneer je maar wilt. Je hebt maar een paar ingrediënten voor nodig en ze bevatten weinig suiker.
Preparation
-
Gebruik voor de bodem een keukenmachine of blender om de Protein Cookie tot een kruimelig deeg te vermalen.
-
Voeg kaneel en kokosolie toe. Meng opnieuw kort tot er een plakkerig mengsel ontstaat.
-
Verdeel het cookie-mengsel over 4 muffinvormpjes zodat de bodem volledig bedekt is. Druk plat met je vingers.
-
Smelt de Protein Cream 30 seconden in de magnetron of au bain-marie.
-
Doe kleine klodders (ongeveer 0,5 theelepel) Protein Cream op de koekjesbodem. Zet de muffinvormpjes en de resterende Protein Cream apart.
-
Halveer de appels. Verwijder het klokhuis. Snijd vervolgens in de breedte in flinterdunne plakjes.
-
Leg de appels op een bord en besprenkel met citroensap. Verwarm 45 seconden in de magnetron. Of laat 2-3 minuten met een beetje water sudderen in een pan tot de plakjes zacht zijn.
-
Voor de appelroosjes leg je 10 appelschijfjes horizontaal naast elkaar op een rij zodat ze elkaar overlappen. De snijkant wijst naar beneden.
-
Rol de appels vanaf de linkerkant op tot je een klein roosje hebt. Druk in de muffinvormpjes.
-
Bak de appelroosjes 25 minuten in de oven op 180 graden.
-
Laat ze even afkoelen en haal ze dan uit de vorm. Verwarm de rest van de Protein Cream opnieuw en giet dit over de appelroosjes.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken