Pasta met worstjes, boerenkool en champignons

Makkelijke pastamaaltijd

Twee diepe borden met pasta met worstjes en boerenkool en een schaaltje met Parmezaanse kaas
goal Muscle Building
Total time 30 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 699
Protein 85 g
Fat 24 g
KH 38 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

4 magere worstjes
250 g kastanjechampignons, in vieren
1 el olijfolie
200 g boerenkool
2 teentjes knoflook, gehakt
200 g Protein Pasta
Protein Pasta
Protein Pasta
Superlekkere lower carb* pasta.
4.2/5
€ 4,99
250g
(€ 2,00/100 g)
0.5 citroen (het sap)
3 el magere roomkaas
30 g Parmezaanse kaas, geraspt

Pasta met worstjes, boerenkool en champignons

Makkelijke pastamaaltijd

By: Izy Hossack
Worst door de pastasaus is een eenvoudige manier om veel smaak aan je pasta toe te voegen. Wij eten deze pasta met worstjes het liefst met stevige groenten zoals kastanjechampignons en boerenkool, maar je kunt de groente naar smaak variëren of aanpassen aan het seizoen.

Preparation

  • Doe de worstjes in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm ze op middelhoog vuur. Breek de worstjes tijdens het bakken in kleine stukjes en bak tot ze bruin zijn. Schep de stukjes worst op een bord en zet even apart.
  • Doe de champignons in de pan en zet de pan weer op het vuur. Bak tot ze hun vocht hebben afgegeven, voeg dan de olijfolie toe en bak tot ze bruin zijn.
  • Verwijder de houtachtige steeltjes van de boerenkool en snijd de bladeren in hapklare stukken. Voeg de boerenkool toe aan de pan en doe het deksel erop, draai het vuur laag en laat staan tot de boerenkool heldergroen is geworden - ongeveer 2 minuten. Verwijder vervolgens het deksel en roer de knoflook er nog een minuutje doorheen.
  • Kook de Protein Pasta in een grote pan met gezouten water in ongeveer 7 minuten al dente gaar. Giet de pasta af en voeg toe aan de braadpan samen met de worstjes, het citroensap en de roomkaas. Roer alles goed door elkaar.
  • Verdeel de pasta over diepe borden en serveer met een beetje geraspte Parmezaanse kaas.
  • Enjoy!

Onze tip: bloemkoolsaus

Voor een makkelijke, romige saus hebben we magere roomkaas als basis gebruikt. Als je liever een wat pittigere, romige pastasaus hebt, probeer dan ook eens ons recept voor een veganistische Pasta Alfredo, gemaakt met een romige bloemkoolsaus.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started