Quinoa vegaburger
lekkere vegetarische burgers
Deze burgers smaken erg goed op brood met salade of als bijgerecht. Wij gebruiken onze neutrale Whey Protein ook in hartige gerechten. Eiwitrijk, ook zonder vlees. Geniet ervan!
Preparation
-
Breng de groentebouillon aan de kook. Laat de quinoa in 12 minuten gaar koken. Daarna met de deksel erop laten trekken.
-
Snijd de knoflook en prei in kleine stukjes. Rasp de wortel.
-
Doe een klein beetje olie in de pan en bak de groenten en zet ze vervolgens aan de kant.
-
Meng de quinoa en gebakken quinoa in een schaal. Voeg het ei en de Whey Protein toe. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder en peterselie.
-
Vorm met je handen 4 burgers en bak ze in een ingevette pan.
-
Maak er nu een smakelijke burger van.
- Eet smakelijk!
Onze tip
In plaats van Whey Protein, kun je ook 40 g meel gebruiken. Of onze Instant Oats.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken