Proteïnebrood met ham en tomaat
Het lekkerste hapje uit Spanje!
Als luxe ontbijt, voorgerecht of als snack tussendoor. Dit lekkere hapje kun je eigenlijk altijd wel eten. En smaakt het beste op ons proteïnebrood.
Preparation
-
Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of in een pan zonder olie.
-
Halveer de knoflookteen en wrijf flink over de sneetjes brood.
-
Snijd de tomaten horizontaal door midden. Wrijf eveneens over het brood, zodat het vruchtvlees op het brood achterblijft.
-
Druppel 1 tl olijfolie op ieder sneetje brood en breng op smaak met wat zout.
-
Verdeel vervolgens de serranoham over het brood.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Let er op dat de tomaten goed rijp zijn. Zo kun je het vruchtvlees beter uitsmeren.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken