Proteïnebrood met ham en tomaat

Het lekkerste hapje uit Spanje!

Recept proteïnebrood met ham en tomaat
Doel muscle_building
Totale tijd 10 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 484
Eiwitten 34 g
Vetten 34 g
KOOLHYDRATEN 7 g
Ingredients …

1 Person

Je boodschappenlijstje

Het recept is voor 3 broodjes met beleg. 484 kcal en 34 g proteïne.
3 sneetjes Protein bread
Protein bread
Protein bread
Misschien wel het allerlekkerste brood.
3.9/5
€ 6,99
230 g
(€ 30,39/1 kg)
1 Knoflookteen
1 Grote, rijpe tomaat
3 tl Olijfolie
Zeezout
60 g Serrano ham

Proteïnebrood met ham en tomaat

Het lekkerste hapje uit Spanje!

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Als luxe ontbijt, voorgerecht of als snack tussendoor. Dit lekkere hapje kun je eigenlijk altijd wel eten. En smaakt het beste op ons proteïnebrood.

Preparation

  • Rooster de sneetjes brood in de broodrooster of in een pan zonder olie.
  • Halveer de knoflookteen en wrijf flink over de sneetjes brood.
  • Snijd de tomaten horizontaal door midden. Wrijf eveneens over het brood, zodat het vruchtvlees op het brood achterblijft.
  • Druppel 1 tl olijfolie op ieder sneetje brood en breng op smaak met wat zout.
  • Verdeel vervolgens de serranoham over het brood.
  • Eet smakelijk!

Onze tip

Let er op dat de tomaten goed rijp zijn. Zo kun je het vruchtvlees beter uitsmeren.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen