Proteïnepasta met rode bieten

Kleurrijke snelle pasta met feta

Pasta met rode bieten
Doel muscle_building
Totale tijd 20 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 518
Eiwitten 57 g
Vetten 16 g
KOOLHYDRATEN 34 g
Ingredients …

2 Persons

Je boodschappenlijstje

0.5 ui
1 teentje knoflook
150 g rode bieten, uit glas
1 el olijfolie
200 ml bietenvocht (uit het glas)
300 ml groentebouillon
200 g Protein Pasta
Protein Pasta
Protein Pasta
Superlekkere lower carb* pasta.
4.2/5
€ 4,99
250g
(€ 2,00/100 g)
40 g feta
zout, peper, verse basilicum

Proteïnepasta met rode bieten

Kleurrijke snelle pasta met feta

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Vuurrode pasta, wat een blikvanger op tafel! De gezonde powerknol rode biet kleurt alles waar het mee in aanraking komt rood. In minder dan 30 minuten tover je een mooie rode, maar ook echt lekkere bietenpasta op tafel – lekker als lunch of diner. De milde zoetheid van de rode biet past perfect bij de zoute smaak van de feta.

Preparation

  • Snijd de ui, knoflook en rode biet in blokjes.
  • Verwarm de olijfolie in een pan. Fruit hierin de uien en knoflook glazig.
  • Voeg de in blokjes gesneden rode biet toe en bak ze mee.
  • Blus af met bietenvloeistof en groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg als de bouillon kookt de Protein Pasta toe en kook deze in 7 minuten beetgaar. Eventueel extra water toevoegen als het te droog wordt.
  • Serveer de rode-bietenpasta. Verkruimel de fetakaas met je handen en strooi eroverheen. Garneer met wat verse basilicum.
  • Eet smakelijk!
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen