Proteïne chocolade cheesecake
Koolhydraatarme cheesecake vol chocolade
Cheesecake meets chocolate. Ja, je hebt het goed gehoord. De ultieme droom. Wat klinkt als een grote zonde, is het in werkelijkheid niet. De cake wordt gezoet met onze Whey Protein en Flavour Kicks. Slim snacken kan altijd!
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 160 °C.
-
Doe alle ingrediënten in een kom en mix met een handmixer. In geval van nood, kan een lepel ook.
-
Tip: Op dit punt kun je goed proeven. Indien het deeg nog niet zoet genoeg is naar je smaak, voeg dan nog 1 theelepel van onze Flavour Kicks toe.
-
Een kleine rond taartvorm (Ø 12-18 cm) met bakpapier beleggen. Voeg het deeg toe en bak voor 30 minuten.
-
Zet de oven nu op 100 °C en bak voor nog eens 50 minuten.
-
Laat de taart afkoelen en het beste een nachtje in de koelkast. De volgende dag is hij het lekkerst!
-
Naar smaak met cacaopoeder, verse bessen, proteïnerepen, etc. garneren.
- Eet smakelijk!
VANILLE CHEESECAKE
Je kan het maar moeilijk geloven, maar er zijn mensen die geen chocolade lusten. Voor hen is er ook een lichte cheesecake. Gebruik gewoon onze Flavour Kicks Vanille en een Whey Protein naar keuze. De cacaopoeder laat je uiteraard achterwege en vervang je door citroensap. En klaar!
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken