Protein Pudding chocolade-hazelnoot
Met krokante stukjes hazelnoot en Protein Bar
Je gelooft bijna niet dat deze Chocolate Protein Pudding met tofu is gemaakt. We mengen de tofu met gesmolten chocolade, Protein Cream Hazelnoot en Whey Protein Chocolade om er een heerlijk romig mengsel van te maken. Je kunt het zo eten of er nog wat opgeklopte eiwitten doorheen doen, die de pudding een mousse-achtige textuur geven (en van nog meer eiwitten voorzien).
Preparation
-
Meng de gesmolten chocolade, de tofu en de Protein Cream tot een glad mengsel. Klop het eiwitpoeder erdoor.
-
Doe de eiwitten in een grote, schone kom en klop ze met een elektrische mixer tot stijve pieken.
-
Giet het chocolademengsel in de kom met de opgeklopte eiwitten en roer voorzichtig tot er geen witte strepen meer overblijven. Let op dat je er niet te veel lucht uit klopt.
-
Verdeel het mengsel over 6 kleine glaasjes of kommetjes en zet ze minstens 1 uur in de koelkast tot ze hard zijn. Je kunt ze in de koelkast maximaal 2 dagen bewaren.
-
Kort voordat je ze serveert, strooi je de stukjes hazelnoot en Protein Bar erover. Serveer de puddinkjes koud.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Om er Protein Pudding chocolade-pinda van te maken, vervang je de Protein Cream gewoon door onze biologische pindakaas.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken