Protein Pizza Margherita
Italiaanse klassieker in een eiwitrijk jasje
Een traditionele Italiaanse pizza én de ideale fitnessvoeding? Gaat dat samen? Jazeker! Met 74% minder koolhydraten en 6x zoveel proteïne in vergelijking met klassieke bakmixen. De bereiding is ontzettend eenvoudig en het resultaat is heerlijk! Mamma Mia!
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de bakmix met water en kneed tot een deeg. Laat voor 10 minuten rusten.
-
Bestuif je werkplek met meel en rol het pizzadeeg uit of druk met je handen plat. (ca. Ø 26 cm).
-
Leg het pizzadeeg op een met bakpapier belegde bakplaat en bak voor 15-20 minuten voor.
-
Beleg nu het deeg met tomatensaus en mozzarella en laat nog eens 10 minuten bakken. Voeg als laatste verse basilicum toe.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken