Protein Pasta met basilicum pesto

Basilicum pesto zelf maken

Recept pasta pesto
Doel muscle_building
Totale tijd 15 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 775
Eiwitten 56 g
Vetten 46 g
KOOLHYDRATEN 30 g
Ingredients …

2 Persons

Je boodschappenlijstje

Het recept is bedoeld voor 2 personen. 1 portie bevat 775 kcal en 56 g proteïne.
1.
Voor de pesto:
20 g pijnboompitten
30 g cashewnoten
40 g verse basilicum
1 teen knoflook
60 ml olijfolie
1 el voedingsgist (optioneel)
zout, peper, vegan Parmezaanse kaas (optioneel)

2.
Voor de pasta:
200 g Protein Pasta
Protein Pasta
Protein Pasta
Superlekkere lower carb* pasta.
4.2/5
€ 4,99
250g
(€ 2,00/100 g)

Protein Pasta met basilicum pesto

Basilicum pesto zelf maken

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Pasta met pesto is altijd een goed idee. Probeer het eens met onze Protein Pasta. 66 % minder koolhydraten. En 4x meer proteïne dan klassieke pasta.

Preparation

  • Rooster de pijnboompitten en cashewnoten zonder olie totdat ze goudbruin zijn.
  • Mix alle ingrediënten in de blender of keukenmachine. Daar is je pesto!
  • Kook de Protein Pasta in water met een snufje zout.
  • Meng de pasta met de pesto en klaar. Serveer met verse basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  • Eet smakelijk!

Wat zijn gistvlokken?

Voedingsgist gebruik je als een kruid. Het pept je gerecht op. In de veganistische keuken zijn deze kruidige vlokken erg populair, omdat ze een nootachtige/kaasachtige smaak hebben. Het perfecte alternatief voor kaas dus.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen