Protein Pasta met basilicum pesto

Basilicum pesto zelf maken

Recept pasta pesto
goal Muscle Building
Total time 15 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 775
Protein 56 g
Fat 46 g
KH 30 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

Het recept is bedoeld voor 2 personen. 1 portie bevat 775 kcal en 56 g proteïne.
1.
Voor de pesto:
20 g pijnboompitten
30 g cashewnoten
40 g verse basilicum
1 teen knoflook
60 ml olijfolie
1 el voedingsgist (optioneel)
zout, peper, vegan Parmezaanse kaas (optioneel)

2.
Voor de pasta:
200 g Protein Pasta
Protein Pasta
Protein Pasta
Superlekkere lower carb* pasta.
4.2/5
€ 4,99
250g
(€ 2,00/100 g)

Protein Pasta met basilicum pesto

Basilicum pesto zelf maken

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Pasta met pesto is altijd een goed idee. Probeer het eens met onze Protein Pasta. 66 % minder koolhydraten. En 4x meer proteïne dan klassieke pasta.

Preparation

  • Rooster de pijnboompitten en cashewnoten zonder olie totdat ze goudbruin zijn.
  • Mix alle ingrediënten in de blender of keukenmachine. Daar is je pesto!
  • Kook de Protein Pasta in water met een snufje zout.
  • Meng de pasta met de pesto en klaar. Serveer met verse basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
  • Enjoy!

Wat zijn gistvlokken?

Voedingsgist gebruik je als een kruid. Het pept je gerecht op. In de veganistische keuken zijn deze kruidige vlokken erg populair, omdat ze een nootachtige/kaasachtige smaak hebben. Het perfecte alternatief voor kaas dus.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started