Eiwitrijke gnocchi met pompoen

Lekker met pompoen

Recept pompoen gnocchi
goal Muscle Building
Total time 55 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 306
Protein 27 g
Fat 2 g
KH 36 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

1 portie gnocchi bevat 306 kcal en 27 gram eiwit. Toppings of saus zijn niet meegerekend.
75 g bloemige aardappelen
100 g pompoen (hokkaido)
25 g speltmeel
25 g Whey Protein Neutraal
Whey Protein Neutraal
Whey Protein Neutraal
De hoogste kwaliteit eiwit uit weidemelk van grasgevoerde koeien.
4.6/5
€ 32,99
750 g blik
(€ 43,99/1kg)
Een beetje peper, zout, nootmuskaat

Eiwitrijke gnocchi met pompoen

Lekker met pompoen

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Gnocchi: kleine deegballetjes waarvan niemand de naam goed kan uitspreken. Wij hebben er voor ons foodspring-recept een extra portie proteïne aan toegevoegd. En de bereiding is echt niet zo ingewikkeld als je misschien zou denken.

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de aardappelen. Snijd de pompoen en aardappelen in grove stukken. Leg ze in een ovenschaal en zet ongeveer 40 minuten in de oven.
  • Laat volledig afkoelen. Prak fijn met een stamper of een vork.
    Protein Gnocchi Rezept
  • Doe het mengsel in een schaal en voeg de speltmeel, Whey Protein, zout, peper en nootmuskaat toe en meng goed door elkaar met een lepel.
    Protein Gnocchi Rezept
  • Bestuif je werkblad met een beetje meel. Kneed het deeg nogmaals goed door en verdeel in 2 grote stukken en rol deze op.
  • Snijd de rollen in ca. 2 cm dikke stukken en duw er met een vork een patroon in. Strooi nog een beetje meel over de gnocchi.
    Protein Gnocchi Rezept
  • Breng een grote pan met zout water aan de kook. Doe de gnocchi in de pan en kook tot ze allemaal op het wateroppervlak drijven. Haal ze er dan meteen uit.
  • Je kunt de gnocchi nu met saus serveren of nog kort in de olie bakken.
  • Enjoy!

Recept voor gnocchi met salie en spek

Doe 1 theelepel boter (of margarine) in een voorverwarmde koekenpan. Bak daarin 3 blaadjes salie en 25 gram spekreepjes. Voeg de gnocchi toe en bak mee. Breng op smaak met peper en zout. Als je wilt, kun je er voor het serveren nog een beetje olijfolie overheen sprenkelen.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started