Eiwitrijke mueslirepen

Met biologische pindakaas en honing

Een bord met eiwitrijke mueslirepen en twee glazen melk
goal Muscle Building
Total time 20 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 179
Protein 10 g
Fat 10 g
KH 12 g
Ingredients …

12 Persons

Deine Einkaufsliste

110 g Protein Muesli Dadel & Noten
Protein Muesli Dadel & Noten
Protein Muesli Dadel & Noten
Protein Muesli met sojavlokken.
4.5/5
€ 9,99
360 g
(€ 2,78/100 g)
45 g havermout
30 g Whey Protein Neutraal
Whey Protein Neutraal
Whey Protein Neutraal
De hoogste kwaliteit eiwit uit weidemelk van grasgevoerde koeien.
4.6/5
€ 32,99
750 g blik
(€ 43,99/1kg)
180 g Pindakaas
Pindakaas
Pindakaas
De lekkere proteïnesnack
4.5/5
4.9900
250 g pot
()
80 g vloeibare honing
1 tl Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
1 ei (alleen het eiwit)

Eiwitrijke mueslirepen

Met biologische pindakaas en honing

By: Izy Hossack
Met onze Protein Muesli kun je meer dan alleen maar lekker ontbijten. We hebben de muesli gebruikt om er stevige, eiwitrijke pindakaas-mueslirepen van te maken. De repen hebben een heerlijk milde pindasmaak en je hebt er slechts een paar basisingrediënten voor nodig. Wil je ze liever iets zoeter? Smeer dan vlak voordat ze de koelkast ingaan nog een dun laagje gesmolten pure chocolade op de repen.

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 160 graden (heteluchtoven) of 180 graden (elektrische oven) en bekleed een vierkante bakvorm met een diameter van 20 cm met bakpapier.
  • Meng in een middelgrote kom de muesli, havermout en het Whey Protein-poeder door elkaar.
  • Verwarm de pindakaas, honing en kokosolie op laag vuur tot ze gesmolten zijn. Giet het vloeibare mengsel vervolgens in de kom met droge ingrediënten en meng alles goed door elkaar. Voeg dan ook het eiwit toe en meng opnieuw.
  • Giet het mengsel in de bakvorm met bakpapier en zorg dat alles gelijkmatig verdeeld is. Bak 2 minuten en laat afkoelen. Laat eerst een uur afkoelen tot de muesli-laag goed stevig is en snijd vervolgens in 12 repen.
  • Je kunt de pindakaas-mueslirepen in een luchtdichte verpakking in de koelkast ongeveer 2 weken bewaren.
  • Enjoy!

Onze tip: mueslirepen met chocoladesmaak

Je kunt de smaak van de mueslirepen heel makkelijk variëren door een andere smaak Whey Protein-poeder te gebruiken. Onze Whey Protein chocolade gaat bijvoorbeeld ook heel goed samen met de smaak van pindakaas.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started