Pinda-chocoladetaart

Makkelijke cheesecake met chocolade en pinda's

Recept Pinda chocolade taart
goal Muscle Building
Total time 30 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 182
Protein 16 g
Fat 11 g
KH 4 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

Je kunt van deze taart 12 stukken snijden. 1 stuk taart bevat 182 kcal en 16 gram eiwit.
1.
Voor het deeg:
30 g Whey Protein Chocolade Pindakaas
Whey Protein Chocolade Pindakaas
Whey Protein Chocolade Pindakaas
De hoogste kwaliteit eiwit uit weidemelk van grasgevoerde koeien.
4.6/5
€ 32,99
750 g
(€ 43,99/1kg)
100 g amandelmeel
30 g Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
2 eieren

2.
Voor de vulling:
200 g roomkaas
100 g yoghurt
100 g Pindakaas
Pindakaas
Pindakaas
De lekkere proteïnesnack
4.5/5
4.9900
250 g pot
()
60 g Whey Protein Chocolade Pindakaas
Whey Protein Chocolade Pindakaas
Whey Protein Chocolade Pindakaas
De hoogste kwaliteit eiwit uit weidemelk van grasgevoerde koeien.
4.6/5
€ 32,99
750 g
(€ 43,99/1kg)
Optioneel: pinda's en gesmolten chocolade als topping

Pinda-chocoladetaart

Makkelijke cheesecake met chocolade en pinda's

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Voor vandaag hadden we een eenvoudige cheesecake in gedachten. Wat vind jij? Cheesecake met pinda’s en chocolade. Met onze Whey Protein Chocolate – Peanut Butter maak je niet alleen de lekkerste shakes, maar kun je ook overheerlijke taarten bakken. Deze taart is supermakkelijk en heerlijk romig.

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Meng voor de korst het eiwitpoeder en amandelmeel. Voeg de kokosolie en eieren toe en kneed goed. Je kunt eventueel nog wat meel toevoegen als je denkt dat dat nodig is.
  • Doe het deeg in een ingevette taartvorm en druk goed aan. Bak het deeg in ongeveer 12-15 minuten goudbruin. Zet het dan koud weg.
  • Klop de roomkaas, yoghurt en pindakaas met een garde tot een romige mix.
  • Voeg het resterende eiwitpoeder toe en roer tot een glad mengsel ontstaat.
  • Verdeel gelijkmatig over het afgekoelde deeg en zet het ongeveer 1 uur in de koelkast.
  • Decoreer de taart eventueel met wat pinda's en gesmolten chocolade.
  • Enjoy!
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started