Romige pasta met zalm

zo vers, zo kruidig, zo simpel

Recept Romige pasta met zalm
goal Muscle Building
Total time 15 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 461
Protein 15 g
Fat 24 g
KH 44 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

Je kunt het gerecht delen of alleen eten als je heel veel honger hebt. Een halve portie bevat 461 kcal en 15 g proteïne.
125 g Volkoren pasta (bijv. spaghetti)
1 Ui
2 plakjes Gerookte zalm
1 tl Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
100 ml Groentebouillon
100 g Crème fraîche
beetje beetje dille
1 Citroen
Peper en zout

Romige pasta met zalm

zo vers, zo kruidig, zo simpel

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Na een lange dag heb je geen puf meer om heel uitgebreid te koken. Dat kennen wij. Maar dit snelle, verse recept helpt je daarbij: pasta en zalm. Het lekkerste comfort food, in 15 minuten gemaakt.

Preparation

  • Kook de pasta volgens de verpakking.
  • Hak de ui fijn. Snijd de zalm in reepjes.
  • Verwarm de pan en laat de kokosolie smelten. Bak de ui kort.
  • Blus af met de groentebouillon en voeg de crème fraîche toe. Meng goed en breng op smaak met zout, peper en dille. Pers de halve citroen uit en voeg het sap toe aan de saus.
  • Voeg nu de zalm toe aan de saus en laat het geheel 5 minuten koken.
  • Meng nu de pasta er doorheen en klaar!Die Nudeln untermengen und servieren.
  • Serveer met verse peper en dille.
  • Enjoy!

Onze tip

Heb je nog wat groenten over thuis? Perfect! Dan kan dat ook meteen de pan in. Bij de pasta met zalm past spinazie, knoflook, courgette, lente-ui, bieslook, broccoli, peterselie, basilicum, etc.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started