Romige pasta met zalm
zo vers, zo kruidig, zo simpel
Na een lange dag heb je geen puf meer om heel uitgebreid te koken. Dat kennen wij. Maar dit snelle, verse recept helpt je daarbij: pasta en zalm. Het lekkerste comfort food, in 15 minuten gemaakt.
Preparation
-
Kook de pasta volgens de verpakking.
-
Hak de ui fijn. Snijd de zalm in reepjes.
-
Verwarm de pan en laat de kokosolie smelten. Bak de ui kort.
-
Blus af met de groentebouillon en voeg de crème fraîche toe. Meng goed en breng op smaak met zout, peper en dille. Pers de halve citroen uit en voeg het sap toe aan de saus.
-
Voeg nu de zalm toe aan de saus en laat het geheel 5 minuten koken.
-
Meng nu de pasta er doorheen en klaar!Die Nudeln untermengen und servieren.
-
Serveer met verse peper en dille.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Heb je nog wat groenten over thuis? Perfect! Dan kan dat ook meteen de pan in. Bij de pasta met zalm past spinazie, knoflook, courgette, lente-ui, bieslook, broccoli, peterselie, basilicum, etc.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken