Paprika-kwarkdip

Lekker op brood of als dip

Paprika-kwark-dip
Doel shape
Totale tijd 5 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 58
Eiwitten 8 g
Vetten 1 g
KOOLHYDRATEN 5 g
Ingredients …

2 Persons

Je boodschappenlijstje

De hele dip bevat 116 kcal en 16 g proteïne en is genoeg voor ongeveer 2 porties.
1.
Voor de dip:
120 g magere kwark
natuuryoghurt (1,5% vet)
g g geroosterde paprika
zout, peper, chilipeper, peterselie

2.
Voor de rest:
Protein bread
Protein bread
Protein bread
Misschien wel het allerlekkerste brood.
3.9/5
€ 6,99
230 g
(€ 30,39/1 kg)

Paprika-kwarkdip

Lekker op brood of als dip

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Ons lekkere proteïnebrood smaakt het allerlekkerste met eiwitrijk broodbeleg. Dat vinden wij tenminste. Daarom hier wat inspiratie voor een lichte paprika-kwarkdip. Super lekker en ook nog eens heel makkelijk klaar te maken.

Preparation

  • Mix alle ingrediënten voor de dip met een staafmixer tot er een romig mengsel ontstaat.
  • Serveer met verse peterselie.
  • Serveer het met vers proteïnebrood en/of snackgroenten.
  • Eet smakelijk!

Onze tip

Je kunt eventueel ook 2-3 gedroogde tomaten gebruiken.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen