Paprika-kwarkdip

Lekker op brood of als dip

Paprika-kwark-dip
goal Shape
Total time 5 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 58
Protein 8 g
Fat 1 g
KH 5 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

De hele dip bevat 116 kcal en 16 g proteïne en is genoeg voor ongeveer 2 porties.
1.
Voor de dip:
120 g magere kwark
natuuryoghurt (1,5% vet)
g g geroosterde paprika
zout, peper, chilipeper, peterselie

2.
Voor de rest:
Protein bread
Protein bread
Protein bread
Misschien wel het allerlekkerste brood.
3.9/5
€ 6,99
230 g
(€ 30,39/1 kg)

Paprika-kwarkdip

Lekker op brood of als dip

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Ons lekkere proteïnebrood smaakt het allerlekkerste met eiwitrijk broodbeleg. Dat vinden wij tenminste. Daarom hier wat inspiratie voor een lichte paprika-kwarkdip. Super lekker en ook nog eens heel makkelijk klaar te maken.

Preparation

  • Mix alle ingrediënten voor de dip met een staafmixer tot er een romig mengsel ontstaat.
  • Serveer met verse peterselie.
  • Serveer het met vers proteïnebrood en/of snackgroenten.
  • Enjoy!

Onze tip

Je kunt eventueel ook 2-3 gedroogde tomaten gebruiken.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started