Olijvenbrood met zongedroogde tomaten

Superfood proteïnebrood

Recept voor olijvenbrood
Doel shape
Totale tijd 60 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 1044
Eiwitten 85 g
Vetten 54 g
KOOLHYDRATEN 24 g
Ingredients …

1 Person

Je boodschappenlijstje

Het hele brood bevat 1.044 kcal en 85 gram eiwit.
1 pak Vegan Protein Bread
Vegan Protein Bread
Vegan Protein Bread
Waarschijnlijk het lekkerste vegan proteïnebrood.
4/5
€ 6,99
230 g
(€ 30,39/1 kg)
230 ml water
100 g olijven (groen of zwart)
40 g gedroogde tomaten
1 tl oregano (gedroogd)

Olijvenbrood met zongedroogde tomaten

Superfood proteïnebrood

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Dit ongelooflijk sappige olijvenbrood maak je met slechts een paar ingrediënten. Brood bakken is kinderspel met onze bakmix. En je brood smaakt net zo lekker als vers brood van de bakker. En dankzij de voedingsvezels die het brood bevat, behoren hongeraanvallen tot het verleden. En de extra voedingsstoffen-kick komt van hoogwaardige zaden en superfoods. Eindelijk een eiwitbrood waar je echt van kunt genieten.            

Preparation

  • Meng het bakmengsel met water tot een glad deeg ontstaat. Zet opzij.
  • Snijd de olijven in plakjes en meng ze met het deeg.
  • Vorm het deeg tot een brood en leg het op een voorbereide bakplaat of in een ingevette schaal.
  • Bak het olijvenbrood in een voorverwarmde oven (op 175 °C) op het middelste rooster in circa 50 minuten gaar.
  • Laat afkoelen en snijd in plakjes. Het brood smaakt heerlijk, voeg naar wens nog beleg toe.
  • Eet smakelijk!
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen