Heerlijke notencake
Eenvoudig recept voor hazelnootcake
Deze overheerlijke, smeuïge notencake behoort tot onze favorieten. De combinatie van biologisch havermeel en Whey Protein is ideaal voor de spieropbouw. En hij is om te smullen zo lekker. Fitnessfood op zijn best!
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Meng alle droge ingrediënten in een kom door elkaar. Vorm een kuiltje in het midden.
-
Giet nu de amandelmelk en kokosolie erbij en meng tot je een glad deeg hebt. Let op dat je niet te lang roert.
-
Vet een bakvorm in. Giet het deeg erin en bak de cake ca. 50-55 minuten. In het begin kun je de cake het beste afdekken met aluminiumfolie.
-
Meng alle ingrediënten voor het glazuur door elkaar.
-
Laat de cake even afkoelen, bestrijk met het glazuur en strooi als laatste de gehakte noten erover.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Je kunt deze notencake meerdere dagen bewaren, zonder dat de cake hard wordt. Wikkel de cake in folie en laat hem op kamertemperatuur staan: na een dag smaakt de cake nog intenser en lekkerder.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken