No-Bake Salted Caramel Cups
Om je vingers bij af te likken
Deze Salted Caramel Cups zijn ideaal voor als je graag van alles een beetje wilt snoepen. Het recept bevat alles waar je blij van wordt: knapperige koekjes, romige karamel en kruidige chocolade. Om je vingers bij af te likken! Of je ze nu als cadeau, dessert of zoete lekkernij tussendoor maakt – met deze Salted Caramel Cups maak je echt iedereen blij.
Preparation
-
Gebruik voor de bodem een keukenmachine of blender om de Protein Cookie te vermalen tot het kruimelig is.
-
Voeg de kokosolie toe. Meng opnieuw kort tot er een plakkerig mengsel ontstaat.
-
Pak een muffinvorm en bedek 4 vormpjes met huishoudfolie.
-
Verdeel het cookie-mengsel gelijkmatig over de muffinvormpjes en druk plat met je vingers zodat de bodem volledig bedekt is. Zet de vorm in de koelkast.
-
Smelt ondertussen de Protein Cream Salted Caramel en de pure chocolade (of eventueel Protein Cream hazelnoot) ongeveer 30 seconden in de magnetron of au bain-marie.
-
Bedek de koekjesbodem met 1 theelepel Protein Cream Salted Caramel per cup.
-
Verdeel vervolgens de pure chocolade over alle 4 de vormpjes. Bestrooi met een beetje zeezout.
-
Plaats de No-Bake Salted Caramel Cups 3-4 uur in de koelkast om uit te harden.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken