Muffins met banaan & chocolade
Gezonde proteïnemuffins zonder toegevoegde suikers
Banaan en chocolade – een dream team! Deze kleine muffins zijn niet te versmaden als zoet ontbijt. Zonder ook maar een grammetje geraffineerde suiker. Met onze Protein Cream als glazuur maak je ze helemaal af!
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Plet de bananen in een kom met een vork. Meng de yoghurt, appelmoes en ei erdoor.
-
Meng in een andere kom de havervlokken, Whey Protein en bakpoeder door elkaar.
-
Meng de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en meng kort door elkaar. Niet te veel roeren.
-
Verdeel het deeg gelijkmatig over een ingevette muffinvorm. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin in de oven.
-
Laat de muffins afkoelen en bestrijk ze tenslotte met een eetlepel Protein Cream per muffin. Strooi er eventueel nog wat fijngehakte hazelnoten over.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken