Kokosrepen met chocolade
Zachte kokos om van te snoepen
Knapperige kokosvlokken. Romige melkpasta. Omhuld met een heerlijke laag pure chocolade. Onweerstaanbaar lekker en het perfecte alternatief voor alle repen bomvol suiker uit de supermarkt.
Preparation
-
Schep 80 gram vaste kokosmelk uit het blikje. Warm dit met de Protein Cream zachtjes in een pannetje op tot je een vloeibaar mengsel hebt.
-
Tip: Zet het blikje kokosmelk een avond van tevoren in de koelkast, zodat het vaste deel zich van het vloeibare deel onderscheidt.
-
Voeg de kokosvlokken en Flavour Kicks toe en meng goed.
-
Vorm met je handen ongeveer 6 gelijke repen en leg ze op een bord met bakpapier. Leg ze 10-15 minuten in de diepvries.
-
Smelt de chocolade au bain-marie. Wentel elke reep voorzichtig in de chocolade.
-
Leg de repen terug op het bakpapier in de koelkast tot de chcolade opgesteven is.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken