Kipfilet met parmezaankorst vol proteïne
Italiaanse klassieker met extra eiwitten
Dit kipgerecht is vooral geschikt als je koolhydraatarm wilt eten. Onze Protein Flakes bestaan slechts voor 9% uit koolhydraten. En voor 53% uit proteïne!
Preparation
-
Meng 1 el olijfolie met wat zeezout en peper op een bord.
-
Was en droog de kipfilet en rol door de olie.
-
Bak de kipfilet aan beide kanten in een pan met antiaanbaklaag tot ze goudbruin zijn.
-
Haal de kipfilets uit de pan en leg ze naast elkaar in een bakvorm.
-
Voor de korst: Protein Flakes, Parmezaanse kaas, petersilie en zachte boter goed mengen en over de kip verdelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C en bak de kip ca. 25-30 minuten.
-
Serveer naar wens met bijvoorbeeld een salade erbij.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Voor de parmezaankorst kun je in plaats van boter ook onze biologische kokosolie gebruiken. Deze kun je, indien nodig, kort in de magnetron opwarmen, zodat de olie zacht wordt.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken