Kaneelsterren
Low-carb koekjes bakken met onze eiwitshakes
Kaneelsterren zijn niet weg te denken in de decembermaand. De ingrediëntenlijst is maar kort, maar normaal gesproken barsten de koekjes van de suiker. Met onze Whey Protein Kaneel kun je een deel van de suiker achterwege laten en toch lekkere kaneelsterren maken.
Preparation
-
Klop het eiwit stijf tot eisneeuw. Voeg het Whey Protein-poeder toe en meng goed.
-
Neem 2 volle eetlepels van het opgeklopte eiwit en zet het koud.
-
Voeg nu de resterende ingrediënten toe aan het opgeklopte eiwit en roer goed.
-
Tip: het deeg mag niet plakkerig zijn. Als het nog te vochtig is, voeg dan nog wat extra gemalen noten toe.
-
Zet het deeg nu ca. 30 minuten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 150 °C (boven/onderhitte).
-
Rol het deeg 1 cm dik uit en steek ongeveer 25 sterren uit het deeg. Bestrijk met het eiwit.
-
Bak de koekjes ca. 20 minuten in de oven.
-
Laat ze afkoelen op het rooster van de oven.
- Eet smakelijk!
Hoe blijven de kaneelsterren zacht?
Doe een partje appel in de koektrommel. Je zult zien - de volgende dag zijn de koekjes nog steeds lekker zacht. In plaats van Whey Protein kaneel kun je voor dit recept ook een Whey Protein naar keuze gebruiken en nog wat kaneelpoeder of kaneelaroma toevoegen.

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken