Hasselback-kip op de BBQ

Gevuld met spinazie en roomkaas

Hasselback-kip
goal Shape
Total time 30 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 255
Protein 47 g
Fat 5 g
KH 3 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

Met dit recept maak je 2 gevulde kipfilets. 1 portie bevat 255 kcal en 47 gram eiwit.
50 g bladspinazie
60 g roomkaas, light
2 kipfilets
2 el Protein Flakes
Protein Flakes
Protein Flakes
De ultieme proteïne-kick van de Bodensee.
4.5/5
€ 9,99
300 g blik
(€ 33,30/1 kg)
20 g geraspte kaas
peper, zout, paprikapoeder

Hasselback-kip op de BBQ

Gevuld met spinazie en roomkaas

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Lekker op de barbecue. Of in de oven. Een overheerlijk bijgerecht voor je volgende BBQ. En met onze Protein Flakes maak je van deze Hasselback-kip een echte krachtpatser.

Preparation

  • Bak de spinazie in een pan met een scheutje water kort aan. Voeg de roomkaas toe en meng alles goed. Zet aan de kant.
  • Maak een paar sneetjes in de kipfilets.
  • Doe de spinazie in de sneetjes. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de kip met Protein Flakes en kaas en vervolgens de paprikapoeder.
  • Wikkel de Hasselback-kip in aluminiumfolie. Bak ca. 25 minuten op 200 graden in de oven, of leg op de barbecue.
  • Enjoy!
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started