Hartige wafels met mozzarella

Knapperige wafels om verliefd op te worden

A stack of two savory waffles garnished with chives and a dollop of sour cream
goal Muscle Building
Total time 15 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 468
Protein 58 g
Fat 19 g
KH 16 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

130 g mozzarella, light
1 lente-ui
g
10 Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
Optioneel: kruidenkwark als topping

Hartige wafels met mozzarella

Knapperige wafels om verliefd op te worden

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Mmmm… de nog warme mozzarella smelt in je mond. Wij zijn gek op wafels met kaas! Voor dit recept is het de moeite waard om het stoffige wafelijzer weer eens uit de kast te halen. Hartige wafels zijn een welkome afwisseling en maken je ontbijt of brunch tot een waar hoogtepunt van de dag. Bak de wafels gewoon met onze Protein Pancakes bakmix en bespaar jezelf ingewikkelde recepten.

Preparation

  • Doe de pannenkoekenmix en het water in een kom en meng tot een glad beslag.
  • Scheur de mozzarella in stukken, hak de lente-ui en peterselie fijn. Doe ze door het beslag. Voeg rijkelijk peper en zout toe.
  • Laat het wafelijzer heet worden en vet in met kokosolie.
  • Bak de wafels goudbruin en dien ze meteen op. Serveer er naar wens nog wat kruidenkwark bij.
  • Enjoy!

Onze tip

Was dit recept een groot succes? Dan moet je dit lekkere recept zeker ook eens proberen. Deze courgette-pannenkoeken met zijn minstens net zo lekker en je hebt er geen wafelijzer voor nodig.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started